devirdaym arzası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan julesbas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

julesbas

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
slm arkadaşlar 99 opel astarm hafif sesli çalışmaya başladı bende servise gittim devirdaym arzalı dediler iyi değiştirelim dedim tiger kayışını da değişmesi lazım abi dedi değiştirmedim ikisinide araam 74 bin km 10 bin km bile olmamış tiger kayışını değiştireli servisin dediği doğrumu yani devirdaymı değiştirince tiger kayışının damı değiştirilmesi gerekiyo

Son düzenleme:
ya 60.000 de triger kayışı ve bilyaları ile devirdayım ın beraber değşsmesi gerektiği kitapçıkta yazıyor.ama devirdayım değişecekken trigerde değişmeli mi bilemiyorum.ben trigeri değiştirirken devirdayım değşimedim.ustam gerek yok.arıza yaparsa ileride değişiriz dedi.şahsi düşüncem triger setin yeni ise devirdayımı değiş gerisi kalsın derim.

Devirdayımla sesli çalışmanın ilgisini anlayamadım...Devirdayım bozuk olunca motor seslimi çalışırmış benim bildiğim triger kayışındaki bozukluktan sesli çalışır diye biliyorum...

belki devirdaim bilyaları arızalanmıştır o ses yapabilir belki

Devirdayımla sesli çalışmanın ilgisini anlayamadım...Devirdayım bozuk olunca motor seslimi çalışırmış benim bildiğim triger kayışındaki bozukluktan sesli çalışır diye biliyorum...
evet sesli çalışır hemde iyi ses yapar. devırdaım bozuldu dıye 10.000 kmdeki bi kayısı değişmeye hıc gerek yok

Başka servise git.Sana masraf çıkartmasınlar,hiç gerek yok,trigerin yepyeni değişmesinin anlamı yok

yardımlarınız için tşk arkadaşlar set olarak değiştirdim ama kafamda kılçık kalamsın diye değiştirdim yoksa düşünüp durudum ben bunu

devir daimle trigerin alakası yok
bede 5000 km önce değiştim devir daimi ama trigeri değiştirmedim
heleki seninki 10000 olmuş daha. gerek yok bence

Geri