devirdaim titrer mi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan haso6718
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

haso6718

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
araç rolantide çalışırken. devirdaim titrer mi ? saga sola hareket eder mi?
bu su eksiltme sebebi midir?*

Devri daim sabittir. Titremez. Eğer titriyor ise o zaman devri daim ömrünü doldurmuş demektir. Birde araçta gaza basında vugultu gelmeye başlar işte o ses su pombasının ölüm sesidir :D

gaza basınca duruyor titremesi , hareketi

İşin özünde su pompası titremez. Eğer ki böyle sorunlar varsa V kayışından ilgili de olabilir diye düşünüyorum. Çünkü su pompası V kayışı ile birlikte çalışmaktadır. V kayışı ne zaman değişti?

Arkadaşım devirdaim titremez.Titriyorsa bozulmuş ve acil değişmesi gerekiyor demektir.Bu mesajı okur okumaz doğru ustana git.Artık servise gidiyorsan servise git.Yarın giderim dersin bakmışsın bu mesajı okuduktan 1 saat sonra ya tamamen dağılmış suyu boşaltmış olur, yada kitler kayışı keser sen araba niye stop etti diye uğraşırken marşa basar durursun subaplarıda büker gider servise 2000 lira masraf ödersin.

saglun arkadaşlar. peki bu su eksiltme sebebidir dimi.

Pompa da kaçak varsa altına damlar kontrol ettin mi?

Kesinlikle evet.

Şöyle bir tahmin yürütebilirim.Triger setini değiştirdin şu yakın zamanlarda.Ustanda devirdaim sağlam değişmeye gerek yok dedi.Böyle bir ihtimal var mı?

yok ben dedim devirdaim de değiştir. değişti de. ondan beri su eksilme var zaten.
dedim onlara da devirdaimi kontrol edin eksiltme sebebi olabilir mi.
yok olamaz dediler bide

yok ben dedim devirdaim de değiştir. değişti de. ondan beri su eksilme var zaten.
dedim onlara da devirdaimi kontrol edin eksiltme sebebi olabilir mi.
yok olamaz dediler bide

Çok ihtimaller var ama durumu görmeden tutup günah almak olmaz.Ama devirdaim in kafası oynuyorsa kesin su eksiltir zaten aracın karter muhafazasında yada devirdaim hizasında ıslaklığı görürsün.Devirdaim in kafası oynuyorsa Allah a emanet gidiyorsun demektir.

Geri