Devir Saati

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

poyrazilker

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Selamlar herkese

Arkadaşlar 180-220 km hızlara ulaştığınızda devir saatiniz kaç bini gösteriyor .Yazarken araç modellinizide belirtebilirmisiniz ?

benım eskı 2.0turbo astramda 230 ile gıderken devır 6500dü...

bunu resımle anlatayım
e35500_2590qb.jpg

dyno üzerinde neden olmasın :D arabada oynama yoksa 2.0 136hp arabanın o hızı yapması mormal şartlarda çok çok zor ama 230 görüyo

dyno üzerinde neden olmasın :D arabada oynama yoksa 2.0 136hp arabanın o hızı yapması mormal şartlarda çok çok zor ama 230 görüyo

bence de dyno üzerinde çünkü hararet göstergesi daha 90 olmamış,motor ısınmamış tam..bukadar yüksek sürat ve devirde ısınmış olması gerekir.dyno da durduğu yerde çalışan motoru soğutmak için hava verildiğini görmüştüm..

Ya Sen Hiç Uzun Yola Gitmedin Yada O Süratte Ne Kadar Rüzgar Yiyebileceğini Bilmiyorsun...

arkadaşlar bu tür konular insanlarıı hıza teşvik ediyor bence hiç gerek yok bunlara

ben o kmde kaç devirde olduğunu görmedim ama aracta engelleme var mı diye denemek amaclı devir çevirmek isteyince 7000 i direk gördüm. meger engelleme yokmuş :D:D:D:D

12- Forum içerisinde,her türlü illegal,trafik kurallarına aykırı tutumlar sergilemek; trafiğe açık alanlarda insan hayatını tehlikeye atan,yarış-kapışma adı altında başlık açmak,resim veya video yayınlamak yasaktır.

Başlık incelemeye alınmıştır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri