Devir Kesme Gaz Yememe!

madtiqer13

Kayıtlı Kullanıcı
34-İstanbul
Arkadaşlar aracım 4000 deviri geçtikten sonra gaz yememeye ve deviri kesmeye çalışıyor bunun üzerine hala gaza basınca gaz deposu fullken gaz bitti diye ötmeye başlıyor benzine geçirip geri gaza geçirince ötme sorunu geçiyor sizce nedendir? :( :(

eğer 4500 devirde giriyorsa devir kesiciye devir sensörü ile alakalıdır...

yok tam 4000 de kesiyor geçemiyorum zaten 4000'i :(

aynı sorun bendede var 120-140 km hıza ulaşınca gazdan benzine geçiyor. aç-kapa yapınca düzeliyor. lpg ayarı yapıldı filtreler değiştirildi çözümü bulamadım. servisi bile başından savıyor kitte sorun yok motorda var diyip gönderiyor. ben uğraşmayı bıraktım artık sıkıldım 120 yi geçmiyorum. sorunu çözebilirseniz paylaşırsanız dua alırsınız.

lpg deponuz doluyken benzine geçiyorsa depo üzerindeki subap kısmının vidası gevşemiş olabilir. gaz kaçağı sanıp gaz çıkışını kesiyordur. diğer bir ihtimalde lpg deponuzda lpg değil su var. yeteri basınç üretemiyor ve gaz yokmuş gibi oluyor. lpg tankının üzerindeki göstergeden takip edin bu durumu. her zamankinden az yakıt alıyorsa depo, içinde su olma olasılıı yüksektir. lpg istasyonunuzu değiştirin. ve deponuzu temizlettirin.

Geri