devir göstergesi

burak loves opel

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar babamın laguna aracında:
araba calısırkenkı gercek devrını gostermıyor.mesela araba park halınde rolantıde calısırken 1000 devırde sabıt kalacagına 0 da yanı araba calısmıyormus gıbı gosterıyor.araba 3000 devırdeyken 2000 devır gosterıyor.anlatabıldım galıba;)
galıba bunun onemlı bır nedenı yoktur.sadece devır saatı bozulmustur herhalde.
lutfen bılgısı olan paylasabılırse seviniriz...yapım malıyetı ne kadar olur acaba?

bır fıkrı olan varmııı?

Eğer devir göstergesindeki hata hep 1000 devir ise ve devir saatiniz söküldüyse takan kişinin yanlış takmasından kaynaklanmıştır.. Ama sökülmediyse büyük ihtimalle içerideki yaylı sistemde bir arıza vardır ama bunun aracı olumsuz etkileyeceğini zannetmiyorum sadece siz doğru deviri göremezsiniz sanırm tek sorun bu olur :)

normalde bı sokuldugu zaman eskısı monte etmek gerekıyor yanı söktugun gıbı takacaksın. ama yok hıc sökulmemısse o iş başka. tamırı mumkun burda 50 ytl ye yaptırıyorum ben

Eğer devir göstergesindeki hata hep 1000 devir ise ve devir saatiniz söküldüyse takan kişinin yanlış takmasından kaynaklanmıştır.. Ama sökülmediyse büyük ihtimalle içerideki yaylı sistemde bir arıza vardır ama bunun aracı olumsuz etkileyeceğini zannetmiyorum sadece siz doğru deviri göremezsiniz sanırm tek sorun bu olur :)
yok daha once hıc sokulmedı.bız sadece dogru devırı goremıyoruz,araca bır olumsuz etkısı yok...

Geri