deri kaplı direksiyonda yıpranma sorunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marikan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marikan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar vectra b min deri kaplı direksiyonu yıprandı. deri insan elini rahatsız ediyo. böle pürüzlü bi yüzey gibi oldu direksiyon. bi komple bakım servisine götürdüm yapcak bişe yok dedi. bu deriyi söküp yenisini dikerler dedi. ama ben pek orjinali gibi olacağına pek inanmıyorum. kötü bişe olursa geri dönüşüde olmaz bunun. bi otomobil dergisinde çok önceden yıpranan deriler için özel bakım ürünleri ile ilgili bi yazı okumuştum. orda bakım ürünleriyle yıpranan derilerin eskisi gibi olacağı yazıyodu. böle bişe duydunuz mu hiç??? yada yeniden deri diktirsem eskisi gibi orginal olur mu? bunu ankarada nerde nerde yaptırabilirim?? ertex de filan yaparlar mı? öncelikle çok kaliteli işçilik olsun istiyorum.. bildiğiniz bi yer var mı? yada deri bakım ürünleriyle ilgili bilgisi olan?? tavsiyelerinizi bekliyorum.
şimdiden tşk...

ellerde ter olunca oluyor bu olay benim bir arkadaş 2 sefer değişti dreksiyonu.

atacanates' Alıntı:
ellerde ter olunca oluyor bu olay benim bir arkadaş 2 sefer değişti dreksiyonu.

sadece terliyken olmuyo. deri zaten yıpranmış belli..

Deri direksiyon dikebilen oto döşemeciler var , ustasına göre yapılan işin kalitesi değişir çok iyi yapan yerlerde var. dolaşıp bakarsın adamların işlerini görürsün mutlaka diktikleri bir kaç direksiyon olur dükkanda beğenirsen sende yaptırırsın bu işlem için direksiyonu komple söküyorlar bilgin olsun.

Direksiyonu,patlamış korna butonlarını ve hatta göğüslükteki yıpranmış bölgeleri tamir eden bi yer var burda,fiyatını bilmiyorum ama,garantili olduğunu söylemişlerdi ...

ertex te felan hallederler.benim derininde yenilenmesi lazım.orjinali gibi yapıyorlar .fiyatsa 100-150 bazı yerde 200 civarında.

ben geçen sene değiştirdim direksiyon derisni... bu sene gene aynı problemle karşılaştım.. bana sorarsan çok kötü durumda değilse değiştirme, yapılan illaki orjinali gibi olmuyor... çok ii işçilik lazım bunun için... eğer direksiyon simidine yapılan özel ürünlerle ilgili bilgi bulursan bana werirsen sewinirimm... yine değiştirmek istemiyorum...:(

bu sorun çoğu deri kaplılarda var galiba, benim vectrada var hatta bu yüzden senin arabanın kmsi orjinal değil diyolar, ablamların meganeda da vardı, ben her an elime neşter alıp sökmeyi planlıyorum :) altındaki plastik bundan iyidir

kardeşlker benim calibranın da derisini sökmüşler ilk sahibi. sizce ne yapmalı bazen insanın elinden kaçıveriyo direksiyon. derinin tutuşu daha iyi. almanyadan mı getirtmeli yeni bi simit acaba?

110 ytl ye ankarada orjinali gibi yapıyorlar. bilginiz olsun

Geri