Deri Döşeme...

desenize deri koltugu unutıyım... :)

ilkbahar ve sonbaharda tadına doyum olmaz derken...??? espriydi heralde :D:D

2006 vectra c comfort aracımda orjinal ısıtmalı deri döşeme var.aracı ilk alan şahıs aracı teslim almadan önce deri döşeme istiyorum demiş ve 2500 lira bir farkla deri döşeme gelmiş aracı.2006 vecra c komfortlarda deri döşeme yok diye biliyorum yalnışım varsa düzeltin lütfen.

deri döşeme bende de var gösteriş olarak manyak duruyor arabanın havasını değiştiriyor ama işi sıcak soğuğa geldimi kışın çok sorun olmuyor da yazın resmen malum yer sırılsıklam oluyor emitasyon değil orjinal deri var ama yinede çok kötü oluyor yazın

Arabanın koltuğunu kaplatana kadar yemek masasının sandalyelerini kaplatırım daha ii olur:D:D

biz yapıyoruz tam fıyat bılmıyorum da 1200 flaan orjınal derı oluyor galıba normal vınnex var kalıtelı vınneks var alkantre var degısık degısık seyler var :)

teşekkürler... 2. el baktıgım bütün arabalarda (alman siteleri) iç kısım biraz farklı... dısı cok iyi olupta içi inanılmaz derece basit ve vasat olan araçlardı coğu baktıgım... ondan sormustum... yazın terlememk icin heralde full klima açık dolaşcaz :D:D:D

1200 de fena bi rakam deil yasin abi...

Cevap : OTO DERİ DÖŞEME yazinin üzerine tikla

Murat al sana hertürlü fikir alabilecegin bir site sadece deri üzerine üye olup istedigini sor art car diye bir yer var cem adali o sana ne istiyorsan nasil istiyorsan cevap verir fiyatinida.
not deri dogal olarak sicakta terletir sogukta üsütür ama koltuk isitmasida yapiyorlar simdi onunda caresi var yani yazin terletme isine gelince acik renkli deri tercih edilebilir biz siyah derili omegayla ve krem deri bmw ile yaz izini yaptik siyah deri daha cok terletiyor.temizlik olarak deri mükemmel car camur hic fark etmiyor siliyorsun geciyor simdiki zafimde deri yok tertemiz kullandigim halde lekeleri görüyor sinir oluyorum bu deri döseme sitesini de benim zafi icin düsünmüstüm kafamada yatmisti fiyatida bana uyuyordu ama ben adanadan gelipte istanbula derimi yaptirim dedim vaz gectim..

Son düzenleme:
emrah abi eyvalla büyüksün yaa... cok yardımcı olcak gibi bu site... eyvalla :)

Geri