Deri direksiyon uygulaması

cinaski12

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba,

Deri direksiyon uygulaması yaptırdım, bu uygulama ile eksiğim kalmadı ama en önemli uygulama bu bence, direksiyonu deri olmayanlara şiddetle tavsiye ediyorum gerçekten çok farkediyormuş ben bile bu kadarını beklemiyordum

direksiyon çıkarılıp italyan menşeli gerçek deri ile kaplanıyor, yapımı yaklaşık 3 saat sürüyor ki çok titiz bir çalışmanın bu süreye etkisi büyük

direksiyonun montajında , airbag falan hiçbir sorun yok ,ustalar işi biliyor, iki resim ekledim ama ressimlerden çok daha hoş duruyor,

bence deri direksiyon almaktansa 150 tl gibi bir rakamla bunu halledebilirsiniz, yer Ankara libya caddesi

[img=800x450]http://i.hizliresim.com/gjo8kO.jpg[/img]
[img=800x450]http://i.hizliresim.com/Z2dkLV.jpg[/img]

Ynt: Deri direksiyon uygulaması

Gule gule kullanin.
Gercekten deri direksiyon cok kaliteli ve farkli duruyor.

hayırlı olsun,darısı başımıza,

Süper olmuş hocam... Gerçekten içinize sinecek bir uygulama olduğu bariz belli. Kalite kokuyor...

Gule gule kullanin, gercekten cok guzel olmus.
Daha hanima, aldigim sport jantlardan bahsedemeden yeni bir uygulama dusurdunuz ya aklima sonumuz hayir olsun  002tuhaff ??? :-X

Ynt:

Benim artık yaptırma şansım başka tatile kaldı. Tatil bitti gibi bir şey oldu ama diğer sefere kesin Şaşmaz a uğrayacagim.

Bu arada çok güzel olmuş Güle güle kullanın

Gayet güzel durmus ya, kim yaptı bunu?

acaba sol sağ tuttugmz yerleri delikli deri yaptrma sansmz var mıı?

Güle güle kullanın,güzel olmuş,bir haftalığına ankaradayım bende yaptırmak istiyorum,libya caddesi nerede tam adres almamız mümkün mü

Döşemecioğlu libya caddesinde tam adresini ve iletişim numarasını web sayfasında bulabilirsiniz

İyi dileklerinize teşekkür ederim

Tekrar söylüyorum olmayanlar kesinlikle yaptırsın pişman olmazsın

Ynt:

Ben şaşmaz da yapıldı zannettim. Döşemecioğlu K.Esat tarafında diye biliyordum (Gerci Ankara da bana göre her yer K esat )  :)

Geri