Denizlililer Buraya... ( Haydi Horozlar )

emrekoc1978

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Evet arkadaşlar.. Forumda arattım DENİZLİLİLER ile ilgili konu açılmamış.:mad: Bende açayım dedim. Maksat hem muhabbet hem de denizlililer arasında kaynaşma.. Malum opelim.netin üyesiyiz ama birbirimizi tanımıyoruz. Ben şahsen yolda gördüğüm tüm opelleri bu sitenin üyesi zannediyorum...:D O yüzdendir ki bunu ihtiyaç olarak gördüm.....Haydi horozlar...

evet emre abi buradayız :) inşallah emre abiyle beraber bulusma düzenlemek istiyoruz katılım olurs memnun kalacagız :)

evet oğuz ben harunde ( harun kardeşim ) ile mesajlaştım siz ayarlayın biz katılalım dediler.. saten konuyu açtık bundan sonra devamlı konuyu taze tutarsak katılım olur gibime geliyor..Ben hatta ceşenler bowling veya başka bir yerde olabilir dedim ama katılım olsunda ondan sonra şöyle güzel bir buluşma ayarlayalım..

bakalım kimler var kimler gelir önce nabız yoklayalım ondan sonra tanışma toplantısı gibi birşeyler yapabiliriz

kimler var !!!!!!........

İnşallah katılım olur. Daha doğrusu opelim.nete üye olan denizlililer görür konuyu da katılım artar.Ben saten bir kaç kişiyi daha opelim.nete üye edecem pazartesi ...

çınar mı diyolar n diyolar o kalabalık çarşının orada bi tane horoz heykeli vardı ötüyodu duruyomu o hala küçükken cok korkardım ben ondan. rezil olduk yine yaw hala korkuyorum heralde 10 yıl oldu gelmeyeli

psico ööyle duruyor hala :) aman diim gelme :)

ne dönüyor nede ötüyor benim bildiğim.. ama hala duruyor. ondan bir tane de demokrasi meydanında var..

yok mu başka denizlili bakiiimmmmmmm......

emre abi ben geldim denizliye inşallah ne zamana yaparız buluşmayı

Geri