Opel araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/GTuhx9LJFT00mQvXnnqfLp
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aliexpress ten aldım, linki aşağıda. sık alışveriş yaptığım, henüz bir sıkıntı yaşamadığım kanaatimce düzgün bir sitedir. Ama eğer alışveriş yapma planınız varsa ne olur ne olmaz diye sanal kart ile alışveriş yapmaya çalışın.
aliexpress ten aldım, linki aşağıda. sık alışveriş yaptığım, henüz bir sıkıntı yaşamadığım kanaatimce düzgün bir sitedir. Ama eğer alışveriş yapma planınız varsa ne olur ne olmaz diye sanal kart ile alışveriş yapmaya çalışın.
Benim ilk alma amacım direksiyon kalibrasyonu içindi. Fakat daha da birçok özelliği varmış. Aracın gizli özelliklerine müdahale edile biliniyor. Fallow me yi falan aktifleştireceğim opcom sayesinde.