Denizli'de görev yapıyorum bende yıllık bakım için aracı Aydın Opelege özel servisi'ne götürdüm çünkü yetkili servslerde bir sürü gereksiz prosedür uygulanıyor artısı Tansu abi (Tansu Gürler) yi de daha önceden tanıyordum
Herneyse Aracın yıllık bakımı yapıldı rulmanlar rot başları değişti yağ gibi kayıyordu asfaltta harika oldu eve dönerken tam eve yaklaştım motor üzerinden sesler gelmeye başladı hemen kenara çektim dinledim sesin nerden geldiğine karar veremedim hemen aradım servisi tansu abi gece 12 de Aydın'dan Nazilli'ye geldi. Netice de gece yapılamayacak bi problem olduğunu ve servise çekmemiz gerektiğini söyledi
tekrar Aydın'a döndü ve aynı gecenin sabahı pazar sabahı tekrar geldi aracı birlikte çektik götürdük ve problemin triger kayışının bağlandığı makardan geldiğni anladık hallettik. araç yine aynı şekilde Maşşallah diyeyim yag gibi kayıyor 5. viteste 3000 devirdeki hızı 20 km/h arttı hersey tamam'da aracımızı emanet edeceğimiz servisi iyi tanımalıyız bence şeffaf olmalı sözünün arkasında durmalı yetkili servisleri tercih etmem o yüzden bilmiyorum isim vermekle yanlış mı yaptım ama çok çok teşekkür ediyorum Tansu abi'ye
nacizane
öneririm

saygılar...