Denize açılıyorum kısmetse. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hepinize teşekkürler. Evet diğer masraflardan haberim var. Araştırıyorum.

burak bi ara bende merak ettiydim ama inan çok masraflı iş. anca küçüklerden oda evin müsait olcak koycan bahçeye.
bence sen lazım olunca günlük kirala, daha ucuza gelir, bakımlada uğraşmassın.

ama zevkide bir başka.

alırsan kürekler benden, olurda arıza yaparsa denizin ortasında. hatta aşağıdaki sandallardan 10 takım çalarım sana lazım olur.

250hp gibi bir makinanın saatte yakıtı benzinli ise 60 litrenin ustundedir.

250 hp makinayıda nerden çıkardın Melih şimdi:D

Polat sonuna kadar haklısın. Gerçekten masraflı bir işe benziyor. Bahçem var ama köyümde yani deniz kenarı falan değil. Gerçekten en mantıklısı bu gibi görünüyor. Ben 3-4 hp lik bir motorlu sandal alıyım, bahçeye koyarım römorkun üstünde durur. Köyüme geldiğimde kullanırım. Bizi aşıyor gibi bu işler. Hepinize teşekkür ederim. Karar verildi. :)

Erken pes ettin Burak ya, benim de hayalim olan motoryat konusunu açmıştın, ne güzel yorumları okuyorduk..ben de tek kamaralı, 7-8 mt lik bir motoryat düşünüyordum.Marinaya değil ama belediyenin tahsis ettiği bağlama yerlerinin birine düşük maliyetle bırakırım diyordum.Tek isteğim güneş batarken açılıp, şöyle açıkta demirleyip ,kendi tuttugum balıklardan bir mangal keyfi, yada açıkta ailenle denize girip yüzmek ..inşallah diyelim :)

Pes etmedim ya ne pes etmesi :) Bu hayaller çok güzel ama masraflı iş gerçekten. Ya da inşallah ucuz marinaya bakacağım. Hele bir gideyim de.

Geri