Demirören Çıldırdı! Quaresma'dan sonra Guti'de Beşiktaşımızda

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AvO
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arkadaşım sen orda takılı kalmışsın... :)

aynen gerçekten çok seviyorum o tezahüratı...yıldırım demirören yeteR:.....
her yenilgiden sonra...:D
yalnış anlamayın transferleri kötülediğimden filan değil geçen sezon nerdeyse her maçtan sorna bu tezahüratı duyduk... tmm transferler güzel TR'ye prestij kazandıran isimler ama Yine bu tezahüratı duyAcağıma eminim ...
YILDIRIM DEMİRÖREN YETER....:D

aynen gerçekten çok seviyorum o tezahüratı...yıldırım demirören yeteR:.....
her yenilgiden sonra...:D
yalnış anlamayın transferleri kötülediğimden filan değil geçen sezon nerdeyse her maçtan sorna bu tezahüratı duyduk... tmm transferler güzel TR'ye prestij kazandıran isimler ama Yine bu tezahüratı duyAcağıma eminim ...
YILDIRIM DEMİRÖREN YETER....:D

Bırak da ona Beşiktaş taraftarı karar versin... Sen bizi izlemeye devam et bence sadece.. ;)

MeisteR Srht konu transferlerken sen fazlasini demişinki sizin bu bestenizi çok seviyorum biz hangisini çok sevsek acaba 2dk lik sampiyonluk gorunutulerinizimi, caddede beşiktaş beşiktaş die bağırdınız anlarımı yoksa kadıköyü kendi stadınızı yakarkenki yonetim istifa bestelerinizimi..

neyse konuya gelelim..

Quaresma’ya gelmez dediler geldi, Guti’ye gelmez dediler geldi.

Çekemeyenler anten taksın.

valla biz carlosu getirdiğimiz zaman kimse dünya yıldızı demedı yaşlı adamı getirdiniz dedi simdi size yaşlı adamı getirdiniz deyince dünya yıldızı diyorsunuz...ne diyelim hayırlısı olsun...

raul shalke ile anlaştı,

yakında çok büyük bir bomba patilacak hazır olun arkadaslar.

m-oil desteği robiyi
palmaliv desteği ile adebayor
murat ceylana karşılık 1 ,2 kadroya giremeyen isim

gutiq7.jpg

geçen hafta size bahsetmiş olduğum adebayor haberi bugün haberleri çıktı insallah sona geliyordur..

arkadaşlar konu polemiğe dönecek bu gidişle..:D
ama kıskananlar çatlasın derken NİCOLAS ANELKA'YI , ROBERTO CARLOS'U , ARİEL ORTEGA'YI , STEPHAN APPİAH'I vs. vs. unutmayalım... R.carlosa 32 yaşında yaşlı diyordunuz ama hala köpek gibi koşuyordu FB ye geldiği zaman ve hala da koşuyor yaşlanma belirtisi yoktu bu guti 34 yaşında herhalde yanılmıyorsam bunun öyle carlos gibi koşma yeteneğide yok... bu nasıl belli edicek yaşlanmayıp hala süper topçu olduğunu tmm kariyeri tartışılmaz ama BJK ye geçmişi ve şöhreti dışında neler vereceği önemli umarım iyi şeyler katar BJK 'ye Tr' ye gelen çoğu yıldız gibi sadece ismi ile anılmaz yaptıkları ilede anılır....
bu arada inş.. Adebayor'da gelir ben koyu bir FB'li olarak gelmesini isterim Gs 'ye de gelsin yıldızlar FB'yede güzel ligimizin kalitesi vs.. filan artıyor... umarım gelirler ...

arkadaşlar konu polemiğe dönecek bu gidişle..:D
ama kıskananlar çatlasın derken NİCOLAS ANELKA'YI , ROBERTO CARLOS'U , ARİEL ORTEGA'YI , STEPHAN APPİAH'I vs. vs. unutmayalım... R.carlosa 32 yaşında yaşlı diyordunuz ama hala köpek gibi koşuyordu FB ye geldiği zaman ve hala da koşuyor yaşlanma belirtisi yoktu bu guti 34 yaşında herhalde yanılmıyorsam bunun öyle carlos gibi koşma yeteneğide yok... bu nasıl belli edicek yaşlanmayıp hala süper topçu olduğunu tmm kariyeri tartışılmaz ama BJK ye geçmişi ve şöhreti dışında neler vereceği önemli umarım iyi şeyler katar BJK 'ye Tr' ye gelen çoğu yıldız gibi sadece ismi ile anılmaz yaptıkları ilede anılır....
bu arada inş.. Adebayor'da gelir ben koyu bir FB'li olarak gelmesini isterim Gs 'ye de gelsin yıldızlar FB'yede güzel ligimizin kalitesi vs.. filan artıyor... umarım gelirler ...

abicim iyi hoş diyorsunda burda Fb yada Gs'nin yaptığı önceki transferleri konuşmuyoruz

abicim iyi hoş diyorsunda burda Fb yada Gs'nin yaptığı önceki transferleri konuşmuyoruz

oda doğru ama kıskananlar çatlasın diyhince....:D
neyse hayırlısı olsun....

oda doğru ama kıskananlar çatlasın diyhince....:D
neyse hayırlısı olsun....

E arkadaşım sen "yeter demirören" tezahüratına takılı kalınca onu demek durumunda kalıyoruz biz de.. yoksa bu başlığın açılış amacı diğer takımlarımıza sataşmak değildi tabi ki..

R.Carlos transferine gelirsek, Carlos fenerbahçeye oynadığı süre boyunca hiç bir katkı sağlamadı.. ama önümüzde bir de Hagi örneği var... adam resmen gençlere nal toplattı..
umarım bizim Guti de Hagi örneğindeki gibi olur..

Bu arada tek transferimiz Guti değil, bir de Quaresma var... onu da es geçmeyelim.. ;)

Geri