Delireceğim

astra_hb2006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Ewet arkadaşlar çıldıracagım ya bugün arabamı temizlettirirken birde baktım arabamın içinde mantar benzeri bitkiler çıkmaya başlamış delirmek üzereyim bunu önlemek için ne yapmam lazım lütfen yardım edin herhalde arabayı yıkattırırken ıslattılar arabanın içini ve sonunda böle birşey oldu :(((((

bide şu war acaba bu nemli ve ıslak kaldıgı zaman içerisinde arbanın zeminde herhangibir çürüme etkisi yapmışmıdır ????

Son düzenleme:
nasıl yani kökü nereye bağlı paspasta mı çıkıyo nerden çıkıyo

arkadaşım onun sebebi arabanın paspaslarının yada alt döşemesinin nemli kalmasındandır büyük ihtimal, paspasları ıslak bırakma arabanın içinde

arabanım paspaslaını ıslak bırakma iyice kurut. döşemeleri temizlettikten sonra arabayı havalandır kurusun. belki su falan dökmüşsündür. fark etmemişsindir. her yerdemi yoksa bir tarafta mı mantar var?

ya sadece bir yerde buldum arka kısımda zeminde ...

çok şaşırdım ilk defa biyle bişey duyuyorum geçmiş olsun

Güneşli bi havada paspasları falan çıkar kapıları açıp bi güzel havalandır bişey kalmaz inşallah ...

Lütfen beyler yorumları okudum da...Ne demek yani,Opel çevre dostudur,bunu herkes bilmeli...:kop:

naturel tarım a destek..ben bagajda hormonsuz domates yetistiriyorum...arkadaşım bitkinin cinsi ne fasulye filansa elleme büyüsün :)

Geri