Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
MuratS link' Alıntı:Pardon siz gündüz farı diye diye benimde aklımda kalmışKısa far dicektim
Teşekkür ederizlabz link' Alıntı:güle güle kullanın iki arabada süper olmuş![]()
Stop karartmada stop lambaları tamamen söküldü filmler incesinden içe doğru katlandı böylelikle dışardan oluşabilecek hava su toz girmeleri önlenmiş oldu kabarcık oluşmasıda engellendi bir bakıma içe katlanınca... dıştan stop a göre kesince ömrü daha kısa oluyor yıpranıyor kalkıyor film kenarları ama içe katlanınca çok daha uzun gidecektir diye düşünüyorumfirstemperor link' Alıntı:stop karartmayı nasıl yaptınız? benimkiler filmle çok koyu oldu ?
adRe J link' Alıntı:Stop karartmada stop lambaları tamamen söküldü filmler incesinden içe doğru katlandı böylelikle dışardan oluşabilecek hava su toz girmeleri önlenmiş oldu kabarcık oluşmasıda engellendi bir bakıma içe katlanınca... dıştan stop a göre kesince ömrü daha kısa oluyor yıpranıyor kalkıyor film kenarları ama içe katlanınca çok daha uzun gidecektir diye düşünüyorum
labz link' Alıntı:güle güle kullanın iki arabada süper olmuş![]()
MuratS link' Alıntı:Bu adamlar işini layıkıyla yapıyor Mustafa kardeşimiz sağolsun.. Çoğu aracıma bende karartma yapmıştım hiçbiri far söküp yapmamıştı..
mucahitduran link' Alıntı:Dün sen de gelirsin diye tahmin ettik, mutlu olduk ama MuratS yine satışlarda...![]()
![]()