gls için aşırı bi fıat 16 17 ye cd yada cdx ler var sahibindene bakın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok savaş abi aynı paraya aynımodelin km linin dolu modelleri var o bakımdan ewet sende haklısın formda bi arkadaş yazmış 67000 de aldığım araba 200 000de çıktı dedi oda var snn dediğinde buna çıkıyoÇok ucuz bir araba alıp sanayide yatmak da var.
Savaş abi bu tür konuda bu akşam okuduğum 2. mesajın bu, bende bu aralar 6-7-8bin liralık araçlara bakıyorum ve senin tabirinle "çok ucuz" olanlardan bulmaya çalışıyorum. Ama bu mesajları görünce araç işini biraz daha ertelesemmi diyede düşünmeden edemiyorumÇok ucuz bir araba alıp sanayide yatmak da var.
Aracın fiyatı ile modeli arasında bir bağlantı olmalıdır. Ben alacağım aracın temiz olduğuna kanaat getirirsem üçe beşe bakmam paraya kıyarım. Şimdiye kadar ona yakın araba alıp sattım, aldığım hiçbir araç başıma dert olmadığı gibi şimdiye kadar sattığım hiçbir aracın yeni sahibi de "lanet olsun senden aldığım araca" demedi. Belki maddi açıdan bir kazancım olmadı ama hiç kimseden de ah almadım, bence asıl önemli olan da budur.gls için biraz yüksek fiyat..
Savaş abi bu tür konuda bu akşam okuduğum 2. mesajın bu, bende bu aralar 6-7-8bin liralık araçlara bakıyorum ve senin tabirinle "çok ucuz" olanlardan bulmaya çalışıyorum. Ama bu mesajları görünce araç işini biraz daha ertelesemmi diyede düşünmeden edemiyorum![]()