debryaj sesi

bende de kedi var :D

wd40 almak kolay da nereye sıkıcaz? resimli bi anlatım olsa tam süperkulade olurdu. :D
astra g

bende de kedi var :D

wd40 almak kolay da nereye sıkıcaz? resimli bi anlatım olsa tam süperkulade olurdu. :D
astra g

el frenini çek.sol elinle debraja sonuna kadar bas.sağ elinede wd-40'ı al debrajın demirine doğru sık.görmen gerekmez inan bana :)

o yağa 4 ay sonra tekrar ihtiyaç duyacaksınız.onun için güvenli bir kasa içinde saklamanızı öneririm :D:D

o yağa 4 ay sonra tekrar ihtiyaç duyacaksınız.onun için güvenli bir kasa içinde saklamanızı öneririm :D:D

Bir konuda daha desteğinizi alayım.106 kodlu akışmetrem var.2-3 ay önce bir sıkıntı yaşadım,kolonya felan temizledim geçti.arada bir motor arıza ışığı yanıp tekleme yapıyodu.şimdilerde yine bi sıkıntı war.wd-40 ı ona sıksam ne olur?

wd 40 yağlama, pas çözme korozyon engelleme için kullanılabilir.
soketi için diyorsanız temizldikten sonra az miktarda sıkılabilir.

hava debimetresini yağlandırmak daha kötü sonuçlar çıkartabilir.illaki temizlemek istiyorsanız kolonya yerine elektronik kontakları temizlemede kullanılan spreyler var yine onu deneyin.
debimetre sorunlu olduğu kesinmi? sokette bir sorun olabilir belki. korozyon temassızlık kabloda kopukluk gibi.

ah ah eski şahinim olsa bir yerde sesmi rahat rahat herrr yerini söküyordum genişşş geniiiiiş ferah ferah ilgileniyordum şu merivam bir lpg kablosu için içerden kaputa ulaşmak içi,n 6 saat ugrasmıstı adamlar sahin olsa kafanı sokarsın :D:D

wd 40 yağlama, pas çözme korozyon engelleme için kullanılabilir.
Soketi için diyorsanız temizldikten sonra az miktarda sıkılabilir.

Hava debimetresini yağlandırmak daha kötü sonuçlar çıkartabilir.illaki temizlemek istiyorsanız kolonya yerine elektronik kontakları temizlemede kullanılan spreyler var yine onu deneyin.
Debimetre sorunlu olduğu kesinmi? Sokette bir sorun olabilir belki. Korozyon temassızlık kabloda kopukluk gibi.

kontak sprey de diyorlar.philipsin var 2 türlü.biri yağli biri yağsiz.o zaman soketlerede sikilacak akişmetrenin içindeki çipede.kablolardaki temazsizlik için elimden bi şey gelmez sanirim.

kontak sprey çözdü zannedersem.şu an sıkıntı yok

Geri