debryaj sesi

armageddon

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 94 astra gsi debriyaj sesi deli etti beni.bastığınız zaman gacır gucur yay sesi geliyor.sabah açık bi yer buldum,baya uğraştı adam katı bi yağ var ondan felan sürdü 1-2 günde geçer dedi ama pek inandırıcı olmadı.Bunun bir çözümü varmı?

o sesin gelmediği opel var mı. eski tabi. benimkinde deriyajın altında kedi var gibi.

evet arkadaşlar ses kesilmedi :) tavsiyesi olan?

ya debriyajı değiştirilecek yada wd40 la 3 4 ayda bir yağlanacak.
ben ikinci yolu seçtim :)

aaaaa arkadaşlar bendede var o kediden.ama yavru heralde.az cıkıyo ama benide gıcık etti.bide sert benim debriyaj.kedi tam sıkısmıs heralde.baskı balatayı değiştiriyim diyodum ne dersiniz?

Ben servise gittim orda söküp yağladılar şimdi ses kesildi..2008 model ama bunlarda bi kedi beslio :D

Son düzenleme:
Arkadaşlar hiç kimse uğraşmasın.çözüm bulunmuştur,wd-40!!! şu an maşallahı var.ilk günki gibi oldu desem yeridir.ses seda kalmadı.9 lira wd-40 ın fiyatı.Bilginize

Arkadaşlar hiç kimse uğraşmasın.çözüm bulunmuştur,wd-40!!! şu an maşallahı var.ilk günki gibi oldu desem yeridir.ses seda kalmadı.9 lira wd-40 ın fiyatı.Bilginize

dogru Yontem wd- 40 :) ben gittim debriyaj teli falan değişicek dediler 100 lira bulur dedi tanıdıga gittim wd-40 la bi yagladı canavar gibi oldu :)

Geri