Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
locke link' Alıntı:evet aynı ses
ses ile birlikte ayağında hissediyor olmalısın
Dediğim gibi. Bende muhtemelen aşındı ve o yüzden ses çok az artık. Ama hissettiriyor bırakırken.
Tolga KARACA link' Alıntı:Benim ticariler dışında binek olarak sadece 2007 Corolla m oldu, o zamanlar sıklıkla Civic de kullanırdım.
Astra nın genel kalitesi, tokluğu ve güven hissi Corolla dan çok iyi ama Toyota servislerindeki nezaket ve genel bilgi donanımı gerçekten farklı.
locke link' Alıntı:evet aynı ses
ses ile birlikte ayağında hissediyor olmalısın
Dediğim gibi. Bende muhtemelen aşındı ve o yüzden ses çok az artık. Ama hissettiriyor bırakırken.
onderak link' Alıntı:- toyotanin sahipleri dunyanin en saglam arabasi diyorlar ya, abartmiyorlar galiba)
onderak link' Alıntı:- tam pedali birakirken, en yukari gelince cikiyor dimi ses?
- way eski dost, ayni sorundan dertliyiz senle desene...
Bugun gun boyu bu ses kafayi yedirtti bana..
Benimde 1 bucuk ay falan oldu degiseli...
- benim araba yine 2 sene iyi dayanmis o zaman kardesim,
Sen benden 1 sene sonra aldiydin galiba, yanlis hatirlamiyorsam.
Kotu tarafi degismis olmasina ragmen, yine kirilacak gibi ses cikarmasi..
Yine degistirsem, yine 1 ay sonra ses yapmayacagi ne malum?
Ne yapsam bilmiyorum ki?
bugrakorkmaz link' Alıntı:Öndercim, ses bende basınca en dipteyken geliyor.Bırakınca ses yok.Ben bazen gaz pedalına basınca titreme hissediyorum.
A14NET link' Alıntı:Arabayı aldığım ilk gün bu tınlama sesi vardı.
Odak a götürdüm, sesi kestiler bir daha da gelmedi... Ne yaptınız dedim, öteki servisler yağlar yollar, bizse yayın kancalarına bir lastik (belki plastikti net hatırlamıyorum) parça geçiriyoruz, ses kesiliyor dediler. Bilginiz olsun.
Yayı elinizde fotoğraf eklemişsiniz, eğer kendiniz sökebiliyorsanız, yayın iki başına kablonun dışını geçirirseniz, bu ses kesilebilir. Sadece fikir...onderak link' Alıntı:- aklimda olsun bu, tesekkurler..