debriyaj yagi

starterbox

Kayıtlı Kullanıcı
Yurtdışı
selam arkadaslar evet gene ben bu seferki sorum debriyaj yagi nedir nasil doldurulur ve zafira 2003 modelde nasil bakmam gerek fren yagiyla berabermi oluyor yoksa ayri bir yeri mi var cünkü vites zor geciyor gibi arkadasimin zafirasi var onda cok rahat vites degisiyor bende biraz zor cevaplar icin simdiden tesekkürler

hıdrolıklı debrıyaj ve fren hıdrolıgı dot 4 dur baskasını koyma.. bırde durdukyere hıdrolık eksılmez valla zafıra frenlemı beraber bılmeıyorum su an dukkanda olsam tam bılgı verırdım.. ancak buyuk bı ıhtımal fren hıdrolıgle beraber kullanıyor.. astralar felan fren hıdrolıgle beraber.. fronterelarda ayrı bıdonu var..

astrammm' Alıntı:
hıdrolıklı debrıyaj ve fren hıdrolıgı dot 4 dur baskasını koyma.. bırde durdukyere hıdrolık eksılmez valla zafıra frenlemı beraber bılmeıyorum su an dukkanda olsam tam bılgı verırdım.. ancak buyuk bı ıhtımal fren hıdrolıgle beraber kullanıyor.. astralar felan fren hıdrolıgle beraber.. fronterelarda ayrı bıdonu var..
hidrolıklı depraj nasıl oluyor.Benim bildigim hidrolıklı depraj bilyesi var ama.Depraj için yagı nerden koyuyorsun.Muhafaza da herhangi bir tapa yok.hidrolık konursa depraj balataları yaglanmaz mı?
ben yeni degiştim dep.baskı balatayı ama yag koyan olmadı.konuyu netleştirir misin.Bilya hidrolık taktik bende bunun neresinde hid.dedigimde adı bunun öyle ama hidrolık yoktur dediler.

irfan_1' Alıntı:
hidrolıklı depraj nasıl oluyor.Benim bildigim hidrolıklı depraj bilyesi var ama.Depraj için yagı nerden koyuyorsun.Muhafaza da herhangi bir tapa yok.hidrolık konursa depraj balataları yaglanmaz mı?
ben yeni degiştim dep.baskı balatayı ama yag koyan olmadı.konuyu netleştirir misin.Bilya hidrolık taktik bende bunun neresinde hid.dedigimde adı bunun öyle ama hidrolık yoktur dediler.
1 hıdrolık debrıyaj adı ustunde hıdrolıklı olur vectra b sanırım senın aracın??
2 vectra b fren hıdrolık deposundan kullanır debrıyajı hıdrolıgını
3 muhafazada tapa olmaz
4 bılya dagılırsa ancak oyle yaglanır baskı balata
5 hıdrolıklı debrıyaj olupta hıdrolıgı olmaz olurmu hıc dıyen kısı senle kafa bulmus

astrammm' Alıntı:
1 hıdrolık debrıyaj adı ustunde hıdrolıklı olur vectra b sanırım senın aracın??
2 vectra b fren hıdrolık deposundan kullanır debrıyajı hıdrolıgını
3 muhafazada tapa olmaz
4 bılya dagılırsa ancak oyle yaglanır baskı balata
5 hıdrolıklı debrıyaj olupta hıdrolıgı olmaz olurmu hıc dıyen kısı senle kafa bulmus
ben anladıgımı yazayım sen tastikle;
hid.depraj bilyası hidroligini fren hidroliginden alır diyorsun dogrumu?
ve bana çok ilginç geldi.hem fren hem depraj aynı yagı kullanması?
kullanıyorsa bagantısını nerden alıyor.görme şansımız var mı hortumları?

irfan_1' Alıntı:
ben anladıgımı yazayım sen tastikle;
hid.depraj bilyası hidroligini fren hidroliginden alır diyorsun dogrumu?
ve bana çok ilginç geldi.hem fren hem depraj aynı yagı kullanması?
kullanıyorsa bagantısını nerden alıyor.görme şansımız var mı hortumları?
evet dogru dıyorsun!!! görunurde sen göremezsınkı bıdonun kendı zor görunuyor zaten:D

debriyaj merkezi var hidrolik deposundan orayada hortumla bağlı bu kadar .

tansugurler' Alıntı:
debriyaj merkezi var hidrolik deposundan orayada hortumla bağlı bu kadar .
tşk.ler.butun vectralar için geçerli mi araçım 99 model 2.0 cd.bunlarda da aynı sistem var mı?

irfan_1' Alıntı:
tşk.ler.butun vectralar için geçerli mi araçım 99 model 2.0 cd.bunlarda da aynı sistem var mı?
evett hidrolik sistemlerde bu böylee

yaa arkadaslar kafam karisti zafira hidrolik mi degilmi yag konuyormu konmuyormu kesin bir sey diyen olsa

Geri