Debriyaj volanı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan erdemkn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi iyi hoşta o arkadaştan da ses yok :) ben çıkmacıdan durumu iyi orjinal bi volan alıp takmayı düşünüyorum, uygun bişey denk gelirse öle yapıcam

izmirde biri sabit volant olayını yapmış onu araştırmak lazım, izmirli arkadaşlar 1. elden bi olayı görüp değerlendirseler,çok iyi olucak, 5 yıl garanti veriyomuş usta,600 tl ye volan,baskı balata, bilya birlikte değişiyomuş ama kimmiş nerdeymiş telefonu nedir :) devlet sırrı :) bursada olsa kesin yaptırırdım,ama ordan parça al taktır olmadı gene çıkart yolla uzun hikaye,kısmet artık bekliyecez, bu şekilde de satılmaz o arabalar :) yada değerinin çok altına gider.. neyse bekleyip görmek lazım

arkadaşım hiç birşey devlet sırrı değildir öyle birşey demedim ben! Yapan adam kimdir neyin nesidir ben bile bilmiyorum. Bunu benim yaptırdığım usta biliyor ayrıca okadarda söyledim Taktırmak isteyen olursa benimle irtibat kursun ben parçayı size gönderirrim dedim. Sabit volant şöyledir böyledir yada zarar verir diyenlerede aldırış etmiyorsan tereddüte düşmeden taktırıp binebilirsin. ben 700 Km yakın yol yaptım şunada kadar sadece debriyaj için hava ayarı yaptırdım! ki bunu takan usta zaten belirtiyor

bir kaçgündür yoktur buralarda o yüzden giremedim nete ama kaçmış değilim :D sabit volantlı aracımla epey bir yol katettim çok ama çok rahatım :) ilhan_vet kardeşim amacın orjinal bir volant ise benim elimde mevcut hiç kullanılmadı aracın üzerinden çıkanı aldığım yere vermiştim oda yenisi ile değiştirdi! zaten sabit volanta geçtim ne yapacam onu istersen verebilirim sana

bir kaçgündür yoktur buralarda o yüzden giremedim nete ama kaçmış değilim :D sabit volantlı aracımla epey bir yol katettim çok ama çok rahatım :) ilhan_vet kardeşim amacın orjinal bir volant ise benim elimde mevcut hiç kullanılmadı aracın üzerinden çıkanı aldığım yere vermiştim oda yenisi ile değiştirdi! zaten sabit volanta geçtim ne yapacam onu istersen verebilirim sana

saol kardeşim yazdım sana özelden,bu sabit işi daha iyi tabi madem sorunsuz öle yapmak lazım

yaw arkadaşım çok pahalı geldi bana.
bizim volan dişlisi kaçırıyordu orjinali 230 civarı bişeydediler bizde kaynak yaptırdık 50 tl ye debriyajıda 130 tlye aldık 50 kaynak+130balata+230 işçilik=410 tl eğer kaçırıyorsa kaynak yaptır derim ben

yaw arkadaşım çok pahalı geldi bana.
bizim volan dişlisi kaçırıyordu orjinali 230 civarı bişeydediler bizde kaynak yaptırdık 50 tl ye debriyajıda 130 tlye aldık 50 kaynak+130balata+230 işçilik=410 tl eğer kaçırıyorsa kaynak yaptır derim ben

230 TL e volant dişlisi ?????? varsa öyle birşey hemen alalım sen aracının opel 1.3 dizel olduğundan eminmisin? çünki orjinal volant dişlisi mümkün değil o fiyata

Geri