debriyaj teli kırıldı tüm pedal setini değiştireceklermiş ! YARDIM

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan eruslu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

eruslu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar merhaba,
opel astra j kasa aracımla giderken debriyaj teli kırılıp paspasa düştü. Servise götürdüm pedal setinde kırılma olduğu değiştirmeleri gerektiği söylendi. Araç 2011 model ve garantiden çıktı :( Benden 1250 tl istediler. Ne yapmalıyım sizden bilgi ve yardım rica ediyorum.
Bu arada 17 ocak 2011 de teknik kampanyalar kapsamında debriyaj konum sensörü değişmiş..yanlış bişeyler yapmış olabilirsiniz falan diyip garanti kapsamına sokulabilir mi?

teşekkürler..

Ynt: debriyaj teli kırıldı tüm pedal setini değiştireceklermiş ! YARDIM

Pedalda sahiden hasar var mi diye emin olmak lazim. Sayet sadece yay ise bu tek basina degistirebiliyor.Nitekim ses gelme problemini sadece yayi degistirerek cözüyorlardi.

Pedal seti baska yerden ucuza bulunabilir mi diye bakmak lazim.

ben de sadece yaydır diye düşünmüştüm ama değilmiş, debriyaj pedalında kırık varmış, plastik aksamdır tamir edilmez dedi ama bence edilir.
Hatta bence bu gergi yayının debriyaja takıldığı yer kırıldı sadece.
Böyle de kullanabilirsiniz diyor ama debriyaj yarıda kalıyor ve sanki vites geçişleri de bazen kötü oluyor.

1250 lira dehşet bir rakam. Özelde işinin ehli birini bulabilirseniz uygun rakamlara halledebilir.

Aracınızın garantisi bitti ise dışardaki ustalarda daha uyguna mal ederbilirsin

1250 nedir yahu orjinal parçaları bir şekilde sipariş verdirip yaptırmayı deneyin çok acımasız fiyat çıkartıyorlar vicdansız bunlar neymiş sanki  battle_Teroriste battle_Teroriste battle_Teroriste

Yarın forumdan bir arkadaşımla özel bir servise uğrayacağız, madem ki aracınızın garantisi bitti, arzu ederseniz sizin için fiyat sorabilirim özel servise.

En azından elinizde alternatif bir rakam olur.

Öncelikle geçmiş olsun Sahibinden.com da kazalı astralar var arayıp sorabilirsin istediğin parçalar yarı fiyatına gelir. Özel bir serviste de montajını yaptırırsın.

֖ncelikle geçmiş olsun.  :(

Eğer dışarıdan parça temini yapmayı düşünüyorsanız Bostancı saniyede kazalı Opellerden çıkan parçaları satan eski ve samimi bir dostum var.
Hangi parçanın yada parçaların gerekli olduğunu söylerseniz sizin için fiyat alabilirim.

MeRt link' Alıntı:
֖ncelikle geçmiş olsun.  :(

Eğer dışarıdan parça temini yapmayı düşünüyorsanız Bostancı saniyede kazalı Opellerden çıkan parçaları satan eski ve samimi bir dostum var.
Hangi parçanın yada parçaların gerekli olduğunu söylerseniz sizin için fiyat alabilirim.

045thumbsup 045thumbsup

Geri