debriyaj seti yardım

bohachan1978

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Debriyaj setinden neler cıkıyor benım aracım astra g 2001 .tamirciler luc marka cıkıyor diyorlar aractan.gm ile luc aynımı taktıran varmı fiyat farkı cok luc 165 ytl baskı ve balatadan baska bısey desıyormu debriaj setinde

opel LUK kullanıyor zaten.piyasada Sachs da bulabilirsin. 2 side 1 numara.

luk respect yazar kutunun uzerınde.opeller bunu kullanır ve en ıyısıdır,2.5 ay once bende degıstırdım ondan koydurdum...suphe etme arkdsm luk marka koydur...kazasız belasız surusler arkdslar

Biraz fazla gelsede orjinalini kullanmada çok büyük yarar var.
Şimdiden güle güle kullan diyelim.:good:

165 ytl gayet cüzzi bi fıyat daha ucuza luk marka bulamazsın. luk taktır sorun yasamazsın. sadece baskı ve balata cıkar setın ıcınden.. ( bırde özel gres yagı cıkar) bılya hıdrolıklı oldugu ıcın 200 ytlnın uzerınde fıyatı!!. aracın kılometresı 80.000 cıvarı vede ayak debrıyaj pedalında tutulmamıssa bılyayı degısmeye gerek yok.. ancak bılyanın degısmesı gerekıyorsa soken kısı degısecek derse degısmesı gerekır...

:good::good:
astrammm' Alıntı:
165 ytl gayet cüzzi bi fıyat daha ucuza luk marka bulamazsın. luk taktır sorun yasamazsın. sadece baskı ve balata cıkar setın ıcınden.. ( bırde özel gres yagı cıkar) bılya hıdrolıklı oldugu ıcın 200 ytlnın uzerınde fıyatı!!. aracın kılometresı 80.000 cıvarı vede ayak debrıyaj pedalında tutulmamıssa bılyayı degısmeye gerek yok.. ancak bılyanın degısmesı gerekıyorsa soken kısı degısecek derse degısmesı gerekır...

Bencede luk marka kullan, opelin orjinalindede bu kullanılıyor. Bende 300 ytl ye değiştirdim.

luk kullan alman malı servisde aynısı kullanıyor.fiyat 160 civarı+işçilik 100 cıvarı toplam 260 cıvarı ama bilyası balatadan pahallı bilgin olsun.Hidrolıkse eger.Zaten hidrolikse normal sakin taktirma tekrar sorun yaratır.bilyası 180 civari.

Arkadaslar Bendede 2000 Corsa Swing Var

Ve Benimde Bilyadan Ses Gelmeye Basladi
Sonucta Sanzuman Inicekse Balatalarida Deistiriyom Diyodum Da Sadece Bilya 200 Ytl Ise Biraz Birikim Yapmam Lazim:(
Benim Arabadaki bilya Hidrolikmi Diilmi Acaba Bilen Varmi??

Son düzenleme:
Arkadaslar Bendede 2000 Corsa Swing Var

Ve Benimde Bilyadan Ses Gelmeye Basladi
Sonucta Sanzuman Inicekse Balatalarida Deistiriyom Diyodum Da Sadece Bilya 200 Ytl Ise Biraz Birikim Yapmam Lazim:(
Benim Arabadaki bilya Hidrolikmi Diilmi Acaba Bilen Varmi??

BEN BULDUM ARKADASLAR SAGOLUN

SAC:115 YTL(BASKI+BALATA+BİLYA)
LUK:175YTL

BENIM ARABA ICIN AMA BU FIYATLAR

Geri