Debriyaj seti değişimi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Özgür16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Merhabalar

1.2 16V Corsa B 86.000 km'yi doldurdu ve vites geçişleri zorlaşmaya başladı. Birçok özel servise debriyaj değişimi fiyatı sordum (malzeme + işçilik) 500-600 YTL den başladılar tabe araç Opel olunca... Bursa Neskar 1.500 YTL fiyat çekti dudağım uçukladı. :o) Ople parçası satan Hatipoğlu (Bursa) LUK marka debriyaj setini 125 YTL 'ye aldım.. ( yedek parça konusunda 10 numara bi yer) bir Reno servisinde çalşan arkadaşa da 100 YTL işçilik verdim. Total :225 YTL

Kısaca; Neden Opel servisleri bize bu kadar Kaz muamelesi yapıyor?:sorry:

gerçekten çok uyguna yaptırmışsın güle güle kullan

Merhabalar

1.2 16V Corsa B 86.000 km'yi doldurdu ve vites geçişleri zorlaşmaya başladı. Birçok özel servise debriyaj değişimi fiyatı sordum (malzeme + işçilik) 500-600 YTL den başladılar tabe araç Opel olunca... Bursa Neskar 1.500 YTL fiyat çekti dudağım uçukladı. :o) Ople parçası satan Hatipoğlu (Bursa) LUK marka debriyaj setini 125 YTL 'ye aldım.. ( yedek parça konusunda 10 numara bi yer) bir Reno servisinde çalşan arkadaşa da 100 YTL işçilik verdim. Total :225 YTL

Kısaca; Neden Opel servisleri bize bu kadar Kaz muamelesi yapıyor?:sorry:
toplama olmasın set eğer değilse iyi fiyat

Merhaba Usta

Corsa B ler için LUK marka olanı önerdi. 16 siboblu olduğu için. Parça orjinal kutusunda.
Aynı markayı 3-4 dükkanda sordum 170 ile 250 arasında fiyat söylediler. İnt.de bile 170 YTL.

Bunların dışında benim bir problemim var;

araç şehir trafiğinde hararet yapmaya başlıyor ve çekişten düşüyor. doğru-dürüst gaz yemiyor => EGR bu problemi yapar mı?

merhaba.Acaba bu Opel parçası satan Hatipoğlu (Bursa)nın telefonu yada web adresi varsa beni bilgilendirirmisiniz?

Güle güle kullanın nasıl debriyajda rahatlama oldumu yoksa yine sert mi?

telefon numarası 0224 254 0012

Geri