Debriyaj pedalından gelen vjykkk sesi

celaleddin007

Kayıtlı Kullanıcı
06-Ankara
arkadaşlar;

94 Vectra A kasa aracım var.debryaj pedalına basınca vjynnkk benzeri bir ses geliyor ve çevremde baktığım tüm vectralarda durum aynı.şimdi bu sesin kaynağı nedir ? nasıl keser ya da azaltablirim ?

teşekkürler.....

kalıcı yaglar var sprey halınde o işini görur.

pedal yayından geliyordur. yağlamayı dene düzelme olasılıgı fazla :D

WD-40 markalı sprey yağlar war 5 lira bişe debriyaj pedalının dibindeki yaya doru bolca sıkın 1 2 kere basıp bırakın tamammm;)

arkadaşa katılıyorum

bu yağlama olayını daha nce yaptım ama pek faydası olmadı..yarın o kısımları iyice bir inceleyim bakıyım ne olacak..

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

Arkadaşım moralini bozmak istemem de debriyaj baskı balata eskimiş olmasın. Malum aracın 94 model. 150000 km den sonra eskiliği kendini hissettirir biliyorum. Bi bak inşallah yağlama ile sorunu giderirsin.

Evet Ayni Sorun Bendede Var Yağlama Geçici çözüm

bencede yağlamakla uğraşılmaz madem yaydan kaynaklanıyor ki ben bilmiyorum
ozmn daha gergin sert bir yay takılamaz mı :confused: sesi kesmek için

bu yağlama olayını daha nce yaptım ama pek faydası olmadı..yarın o kısımları iyice bir inceleyim bakıyım ne olacak..

ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...

ewet bende çok yaptım 1,5 sene kadar:(sürmediğim yağ kalmamıştı en son 3 enjektör büyük olandan motor yağı sıktım olmadı lanet olsun dedim bırakmıştım sonra dediğim yağdan 3 kısa püskürtme yaptım 4 aydır tık yokk en kötü ihtimal tekrarladığında bidaha sıkarsınız.

Geri