Debriyaj için yardım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cmsvk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cmsvk

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arabam 1,6 astra g 2000 model Debriyaj 6-7 ayda bir arıza yapıyor debriyaj ayırmıyor.Ancak araba hareket ediyor. ses felanda gelmiyor

astraları bilmiyorum ama bizim vectra b lerde hidrolik debriyaj olayı var eğer seninkide hidrolik debriyaj ise belki ondan kaynaklanan bir ayırma sorunu olabilir

evet hidrolik debriyaj üst merkez 2 kere değişti sorun olarak hep o çıkıyo ama parçalarda gözle görülür bi şey yok

bence cok patinaj cektirip hor kullanıyosun arabayı. drift mi yapıyosun el freniyle n yapıyosun:D

bilya yatağı bozuk desek ses yapar.. debriyaj mili aşınmıssa yetiştirmez onu da servisin görüp değiştirmesi lazım...ayar pimi kaybolmussa dibine kadar iner ama yine ayırır.. bunuda serviste görmüş olmaları lazım..

hatalı kullanım gibi geldi bana.;) hidroliği tam bilmiyorum.

gözle görünür bişey veya sızıntı gibi bişey olmasada ordan çıkma ihtimali yüksek inşallah yanılıyoruzdur onun değişimi enaz baskı balata kadar tutuyor :S

arabayı sıfır alan acemiymiş herkes kullanım hatası diyo biz 1 yılda 3000 km yapmışız hiç binmedik gibi bişey. hayatta pati ve drift olayına girmem. evet abi bilya 185 ytl 250 ytl balata seti ancak debriyajda hava olayı olur mu?

hidrolik ünite kısmında olur üst merkezi değiştirirken üstten ve alt merkezden almadımı havayı... debriyaj ayırmıyor derken pedal takılı mı kalıyor yoksa debriyaja bastığınızda vitese zormu geçiyor yada geçmiyormu?

anlamdığım hem debriyaj ayırmıyor ama araç hareket ediyor debriyaj ayırmasa vitese geçmez zaten ama kontağı kapatıp vitese takıp marş yaparsan araç hareket eder ok balata ayırmaz bence mekanik işçilikte hata yapılıyor

hidrolik ünite kısmında olur üst merkezi değiştirirken üstten ve alt merkezden almadımı havayı... debriyaj ayırmıyor derken pedal takılı mı kalıyor yoksa debriyaja bastığınızda vitese zormu geçiyor yada geçmiyormu?

yok abi debriyaj boşa çıkıyor hiç bi işe yaramıyor bassanda boş zaten

anlamdığım hem debriyaj ayırmıyor ama araç hareket ediyor debriyaj ayırmasa vitese geçmez zaten ama kontağı kapatıp vitese takıp marş yaparsan araç hareket eder ok balata ayırmaz bence mekanik işçilikte hata yapılıyor

abi iş havadaymış

Son düzenleme:
Geri