- Konuyu Başlatan
Sorun devam ediyor konu güncel.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Once çat çut ses yapar sonra kopar..
------Konu halloldu, hidrolik ekledikten sonra bir yarım saat arabanın altı ve debriyaj sistemiyle uğraştıktan sonra hallettik. lifte ustaya gerek kalmadı.
biraz uğraştırdı araç hidroliği koyduktan sonra,hemen düzelmedi bizde vazgeçseydik çekici ile uğraşmamız bakmadan usta alt,üst komple değişicek diyip en az 500 tl para 200 tlde çekiciye 700 tl masraf edicektik.
iki mühendis adayı kardeş bir olup hallettik.
ÇÖZÜM YOLU: DOT4 Fren Hidroliği aldık (12 TL),Fren Hidroliğini değiştirdikten sonra araç düzelmedi,aracı çalıştırıp rolantide beklemesini sağladık,araç ısındıktan sonra debriyaj sistem kablolarını takıp ederek ve su püskürterek borularda kaçak olup olmadığını kontrol ettik,kaçak olmadığını farkettikten sonra acaba hava mı alıyor diye düşündük,hidrolik kapağını iyice temizledikten sonra aracın çalışmasını durdurup tekrar denedik. pompalama ve kaçak testi sonunda oldu araç.
Tabi en yakın zamanda ustaya götüreceğim ama konunun başında da belirttiğim gibi, mühendis olarak etki olmadan tepki olabilme ihtimali yok fiziken o yüzden alt ve üst debriyajda değişiklik olması gerektiğine inanmıyorum.
Ustat,kaca maloldu sana acaba ?
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kardeş burada bi çok arkadaşımız gibi bende tecrübem çerçevesinde arkadaşa yardim etmeye çalıştım..
Daha onceki aracimda debriyaj teli kopmasi basima gelmisti ..
Astrada olmadigini nereden bileyim!
Sen bu konuda uzmansan, yorumunu yazar arkadasa yardimci olursun..
Ama senden once yorum yapanlara saygisizlik yaparak sadece nasil bir karaktere sahip oldugunu gosterirsin.