Debriyaj Balatası Parça ve İşçilik Fİyatları

ugurbaysal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Mrb arkadaşlar,
Arabamın debriyaj balatasının değişme zamanı geldi. Burdaki bi kaç servisten fiyat aldım. İşçilik dahil 700 ytl ye kadar çıktılar. Ortalama işçilik için 150 ytl istiyorlar. Ben parçaları kendim dışarıdan alıp taktırsam sanki daha ucuza gelecekmiş gibi geliyor bana. LUK marka düşünüyorum. Sizin de fikirlerinizi öğrenmek istiyorum. Bana bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim.

700 mü? Ne yaptın arkadaşım sen?

Fazla fazla söyliyim; O iş en fazla işçilik dahil 250-350ytl arası tutar..

LUK oldukça iyi bir markadır

Sizin değiştireceğiniz sadece debriyaj seti ama rulmanıda birlikte değiştirseniz bile 300YTL gibi bir rakama mal oluyor yaklaşık.. Sadece set ise ortalama 150 YTL civarı ;)

Byler bizde geçen sene baskı balatayı yetkili serviste 500 e değiştirmişti yanlız balata ne markaydı onu bilmiyorum ama serviste heralde orjinal balata takarlar öle diilmi şimdi bendemi servis kazığı yemiş oluyom:(

700 mü? Ne yaptın arkadaşım sen?

Fazla fazla söyliyim; O iş en fazla işçilik dahil 250-350ytl arası tutar..

LUK oldukça iyi bir markadır
Ustam bu fiyata bilya da dahil. Hakketten çok mu?

2 ay önce ist.da ikitelli de ustam işçilik dahil 250 ytl yaptık.baskı balata+şanzuman yağı. abi çok uçuk fiyat almışsın gibime geliyo.

ama senin fiyatta bilya fiyatı yok sanırım dimi? sadece bilya fiyatı zaten 250 ytl gibi diye biliyorum

fiyatı ıyıce araştır sen bence ist olsan yardımcı olurduk ama uzaktasın.

ben yetkili serviste yeni değiştirdim, baskı balata ve rulmanı dışardan aldırttım, Baskı balata 175 YTL. rulman 190 YTL. işçilik 250 YTL. ancak işçilikte ön diskler ve 4 fren balatası değişimi de dahil.

Senin için parça fiyatı aldım; Debriyaj seti 145ytl (Sachs) Bilyasıda 195ytl

340ytl..

Buna en fazla 150ytl (ki bence buda çok) işçilik ekle 490ytl

Geri