debriyaj balata yanmış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysmngn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Keşke söylediğiniz şikayetleriniz varken servise gitseydiniz şimdi kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkacaklar öylede yapmışlar heralde.Umarım bir çözüm bulabilirsiniz.

Aracın km si daaha 4000km lerde burda opeli sıkıştırısa kulanza sokma ihtimali yüksek söylemedi demeyin...yani %50 masraf paylaşımı. parça bedava işçilik ödeme şekilinde 10bine olanlar var ve aynı benim dediğim şekilde kulanz ile karşılanmış.

2000TL tutar abi %50 bile olsa. 4000TL çıkartmışlar. %60 bile pahalıya geliyor.

herkeze yardımcı olmaya çalıştıkları için öncelikle teşekkür ediyorum.Sonra ise son durumu anlatmak istiyorum.Evt biraz yüklendim garantiye,böylelikle müsteri memnuniyeti ve arabanın henüz 2000km lerde olması nedeniyle en yüksek fiyatlı parça olan volantı garanti kapsamına aldılar.4000TL asıl tutarıydı önce ısrarlarımla 3.000tlye indirdik fiyatı şimdi ise volantı garantiye aldıkları için fiyat 1.200tlye düştü.Şahsen çok mutlu ve memnunum.Sorun fabrika hatası olsa dahi arabamıda,opelide seviyorum:)Sağ sağlim elime geçsin başkada bişey istemiyorum.

Sevindim...demek ne imiş azıcık diklenecek hak arayacaksın...yok öyle aniden vazgeçmek

Sevindim...demek ne imiş azıcık diklenecek hak arayacaksın...yok öyle aniden vazgeçmek

teşekkür ederim bende çok sevindim:)4gözle arabamın bitmesini bekliorum:)
bu arada yukardaki yazıyı son yorumları okumadan yazmıştım.yazdıktan sonra okudumki.Boyun eğmemi gerektiren bi sürüde yazı yazılmış.Sanırım bu olay onlara güzel bir örnek oldu.2000Km lerde bi arabanın debrajının,volantının falan yanması tabiki imkansız değil.Hatta çok ta basit.Ama nasıl bir yolda nasıl bir şekilde gittiğini biliyorsan eğer,imkansız olduğunuda biliyorsun demektir.Suç tamamen benden kaynaklı olsaydı uğraşmazdım.Haksız yere hak arıcak bi yapım yok.Öncelikle üşengecim zaten bunun için haklı olduğum halde bile savaştığıma inanamadım.Ama şuda bir gerçekki kimse durup duruken tamamen müşteri kaynaklı bi hatayı üstlenmez.Olay ortada bence...Buda önemli deil.Eğer haklıysanız savaşın..Ayrıca sanayide yaptırmıcaktım 3000tl olsada garantide yaptırmayı düşünüyorudum.Çünkü araba çok yeni ve güvenemezdim...Bir daha aynı sorunla karşılaşmak istemiyorum.Umarım kimseninde başına gelmezz.

Yasemin hanım kimse size haksızsınız demedi zaten...aracınızda sorun vardı ama siz servise gitmediniz isbatı elinizden kaçırmış idiniz onun için Arkadaşlarda dolayı ile bunu opel karşılamaz dedi çünkü kullanımdan deyip sallayacaklardı ki öylede oldu size 4000tl masraf çıkardılar. debraj kullanımla ilgili garanti kapsamında değğildir tüm araba firmalarına bakın fren balata deyince orda duruyor çünkü onu yakmanın en büyük olasılığı kullanım..ama km az olması ve birazda dik durup savaşmak gerek bu gibi durumlarda en azından parça parasına bunu halledersiniz...ki şimdi adalet yerini buldu gerçekten sevindim sizin için...herkeze örnek olsun savaşınız :)

e iyi olmuş :)

uğramak için arıza çıkmasını beklemeyin :)

Geçmiş olsun o halde:)

bu opel servislerde cama sinek konsa camı değiştiricez diyorlar...

bu opel servislerde cama sinek konsa camı değiştiricez diyorlar...

hahaha :D Ya ustam benim şu ön camıma sinek kondu uçmuyor ne yapalım sence ?

Usta biraz düşündükten sonra

Camı değiştirmemiz lazım :D :D :D :maden:

Geri