debriyaj balata yanmış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysmngn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepinize ve bilhassa ustayim diyenlere soruyorum.
Bu sozu edilen arizayi bilincli olarak boyle yeni bir aracta yaratmak icin ne yapmak lazim?

Son düzenleme:
Otomotivde calisan biri olarak 2.300 km de ortaya cikan bu ariza icin 4.000 TL taleb edilmesi adil mi?

Tut ki bu bayan senin kendi annen ?

Lutfen biraz adalet ..
Ne ulkede yasiyoruz, ne gunlere gelmisiz, Allahim..
Namuslu insan, namuslu firma kalmamis..

AB ye bunun icin giremeyiz...
Sururi Abi Kardeş olanı söylemiş kızmaya gerek yok...
sonuçta bu avrupada da olsa aynı...yani elllerinden geldikçe hata üretimini kabul etmeyeceklerdir şu an bunu isbat zor...ben yukarıda yazdım ilk belirtilerde ufak da olsa ne olursa olsun aklınızda bulunsun bu tüm abilerime ve kardeşlerime hitaben affınıza sığınırım...gidin servise verin olmadı bozuldu o zaman işte elinizde servise gittiğiniz şikayet belgesi olsun...o servis olmadı başka servise servisi seçme hakkınız var opel servisi aracınız opel ise tüm dünyada hangisine giderseniz gidin illa aldığınız yer değil...garanti kapsamında oldukca çalın kapısını her sorunu şikayeti bildirin...yapmak bakmaz zorundalar...ha aracınızda şikayet var gitmediniz ve işte debraj ve volan gitti ne diyeceksiniz? o duruma kadar nerede idiniz demez misiniz? veya kullanmadan dolayı derler çünkü isbat gitti koz geçti...biliyorsunuz kullanımdan dolayı aletlerin bozlulması da çok o zaman her sattiği malın kullanımdan dolayı olanında nasıl karşılasın firma? ha burda şu olabilir opel istanbul veya almanya ya şikayet eder bakın size yol...
aracın km ve senesi genç olduğunda büyük ihtimal parça onlardan işçilik opelden buna almanca KULANZ diyoruz parça masrafından kurtulur yapacağı servise bırakacak sökülecek resimleri aracın yılı km kaydı ile servisini bildirecek almanya ya yazı yazacak...cevabı vekleyecek....
Onun için affınıza sığınıyorum kızmayın, ama bu şekilde servis bunu kabul etmez çünkü olmadan önce götürse adamlar bakar haa şu sorun var derler ama şu andan debraj gitmiş volan zarar görmüş bu kullanmaktan dolayı olma ihtimalide yüksek bunu işte ısbatlamak zor olur

Şimdi yapması gereken Bacımın kulanz üzeri opele bunu zorlayacak...öbür türlü olsa idi tüm masrafları opele atacak idi...ama tamir masrafına dışarıda da halledebilir işin diğer tarafı

evet haklısın ilk anladığım anda götürmem lazımdı.Şimdi elimde hiç bir koz yok ve dediğim gibi üstüme kaldı.Benden size ciddi bir uyarı.En ufak bi ses bile duyduğunuzda servisinize götürün.Üzüldüğüm şey de bozulması değil.Yepyeni arabanın parçalarının deişicek olması.:( neyse kaldığım yerden devam ediyim şimdi özel bir yerden fiyat aldım..volan hariç değişim 1.700 tl dedi.Şimdi biliyorum temizlicem sadece deyip götürdüğüm yerden 'bu volan temizlenmez deişmesi lazım' sözünü duyucam.Ve bunu bildiğim içinde sordum olurda volan deiştirirseniz fiyatı ne olur die?3.850 dedi.Sonra yine servisimi aradım,indirim yaptırdım bi şekilde 3.000tlye indi.Şimdi soruyorum size arkadaşlar..Bu işlerde bi gariplik yokmu yaaa?Biri bana mantıklı bişey sölesin...

Şimdi yasemin Hanım,
opel servisine gidin sıkıştırın...ve bu sorunlar vardı ben bayanım anlamamıştım diye olayı anlatın sonuçta siz bir erkek değilsiniz (yanlış anlamayın biz onlar olarak konuşacağız) deyin ben masrafı karşılamam opel adam Ag ye bildirin sorunu halledin deyin dik durun olmazsa ben şikaet imi adam opel ag ye bildireceğim deyin biraz dik durun baskı yapın yumuşak davranmayın

olmazsa buraya yazarsınız, burdan opelin şikayet sayfasına yazarız

yuh 3.850 tl mi ? volanı altından mı yapıyorlarmış. sanayideki adamlarda soyguna girmiş...
bursada burak abilerin falan kullandığı tanıdığı ustalar vardır onlar yazar inşallah...

yasemın ablacım 4000tl gercekten cok fazla bır sahın parası eger uygunda gorursenız bızım akınsal otosanayıde dukkanımız var cekelım oraya yapılsın en ufakta bır sorun cıkmaz 4000 bınlıranızda sıze kalmıs olur bu servıslerın hepsı soyguncu hepsı boyleler garantı adı altında ınsanları somuruyorlar debrıyaj balatası bıttı degıstır 2,300km dekı arabanın hayatta bıtmez bu balatıası mutlaka bır sorunu vardır sız 4000 dıye gıdersınız sıze bır dunya masraf cıkartırlar hıcte bekledıgınız gbı sonuc cıkmaz tekrar aynı sorun oldugunda kabul etmezler sızde suc bulurlar o akdar paranızda cope gıder ılgılenırsenız ulasın bana en ıyı sekılde yardımcı olucagımdan emın olabılırsınız.

Atan arkadaşlara; 0 km arac alın ve bana getirin, 5 yavaş kaldırışta balatayı sıyırtıp yakamazsan, aracın parasını ben ödiyecem. Bir şey çıkmaz, atıp tutarak insanları gaza getirmenin anlamı yok. Kullanıcı hatasıdır HER MARKADA.

Sent from my iPhone using Tapatalk

BU arada bu araçların debraj konumu sensoru ve Fren sensoru için geri çağrım olmuş Emre...

Geri