debriyaj balata yanmış.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ysmngn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yardımcı olmaya çalıştıgınız için çok teşekkür ediyorum.Bilen biri diyorsunuz da bunun kaçıncı arabam olduğunu ve ne kadar deneyimim olduğunu burda sölememe gerek yok şimdi.bunu anlıcak kadar deneyimliyim zaten.Ayrıca arabada sorun yaşamaya başladığım anda başkalarınada sürdürdüm dedikleride aynıydı.araba aldığımdan beri bagırıyor...Bu arabalarda yeni bi sistem var DSC diyorlar yanlış hatırlamyorsam.bayırdan çıkışı kolaylaştırıyor.fakat Zaten diyelim trafiktesin ve düz yoldasın bayır falan yok,durdun ve yeniden harekete geçerken arabayı zorluyor bu sistem bağırttırıyor.Çünkü bir nevi otomatik el freni görevi görür gibi.Bununda etkisi olduğunu düşünyorum ben.Sonuçta dmdüz yolda kullandım ben bu arabayı hep ve uzun yol yaptım debrıyajı zorlıcagım bi durum olmadı.Trafiğe girmedim bayırdan çıkmadım vs..sorun Ya benden yada değil bişey farketmez sonuçta olan oldu,hakkımı arıyıcam tabiki ama,muhtemelende garanti karşılamıcak.Zaten ne bahane olsada karşılamasak diye bakıyorlar.Sadece opel için konusmuyorum genelleme yaptım:).oyüzden tabiki sonuç olarak büyük ihtimalle özelde yaptırıcam..Ama bu seferde daha büyük bir sorun çıkıyor bayan olduğum için sıkıntı olucak.Araba şuan bursada serviste.Bunun içinde bursada güvenilir bir özele ihtiyacım var.ayrıca eklemeyi unutmuşum evet volan da var içinde

Caner Bey o devir zıplamasının nedeni balatanın kaçırmasıdır zaten. Normal araçta bu yaşanmaz, kaçırma durumu zedelenmiş yolda bırakacak araçta olur.
belki merkez salmıyor..belki balata pedleri hatalı...
sebebin balata kaynaklı olduğu görünüyor,aynı zamanda volan konumundada hata olabilir...yay problemlidir..volanın kendisi..herşey olur..

yardımcı olmaya çalıştıgınız için çok teşekkür ediyorum.Bilen biri diyorsunuz da bunun kaçıncı arabam olduğunu ve ne kadar deneyimim olduğunu burda sölememe gerek yok şimdi.bunu anlıcak kadar deneyimliyim zaten.Ayrıca arabada sorun yaşamaya başladığım anda başkalarınada sürdürdüm dedikleride aynıydı.araba aldığımdan beri bagırıyor...Bu arabalarda yeni bi sistem var DSC diyorlar yanlış hatırlamyorsam.bayırdan çıkışı kolaylaştırıyor.fakat Zaten diyelim trafiktesin ve düz yoldasın bayır falan yok,durdun ve yeniden harekete geçerken arabayı zorluyor bu sistem bağırttırıyor.Çünkü bir nevi otomatik el freni görevi görür gibi.Bununda etkisi olduğunu düşünyorum ben.Sonuçta dmdüz yolda kullandım ben bu arabayı hep ve uzun yol yaptım debrıyajı zorlıcagım bi durum olmadı.Trafiğe girmedim bayırdan çıkmadım vs..sorun Ya benden yada değil bişey farketmez sonuçta olan oldu,hakkımı arıyıcam tabiki ama,muhtemelende garanti karşılamıcak.Zaten ne bahane olsada karşılamasak diye bakıyorlar.Sadece opel için konusmuyorum genelleme yaptım:).oyüzden tabiki sonuç olarak büyük ihtimalle özelde yaptırıcam..Ama bu seferde daha büyük bir sorun çıkıyor bayan olduğum için sıkıntı olucak.Araba şuan bursada serviste.Bunun içinde bursada güvenilir bir özele ihtiyacım var.ayrıca eklemeyi unutmuşum evet volan da var içinde
hill holder o dediğiniz;ondan kaynaklı değildir...fabrikasyon hata fakat siz geciktirmeniz problemi sizin aleyhinize gelişti..bunu ilk fark ettiğiniz gibi gitmeniz gerekirdi...
takip eden bursa grubundaki arkadaşlar size yardımcı olacaktır servis konusunda...geçmiş olsun

Hanımefendi, sorunun kaynağını klima veya radyoya bağlamadığınıza çok sevindim :rakir:, umarım kısa süre içinde aracınızın arızasını makul bir fiyata giderirsiniz.

Bursalı arkadaşlar servis önerecektir. Volan tornacıda temizlencek baskı balata merkez değişecek. Her markada garanti dışıdır bu durum. 1000 tl rakamını bile bulmayacaktır. Geçmiş olsn

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beyler, dikkatli olun hanimefendi 2.300 km kullandim diyor.
Bu isin ucunu birakmayin saticiyi ve opel Tr ithalatcisini birlikte Kaymakamlik, Ticaret odasina hemen sikayet edin..
Edepsizlere bakin, nasil kullanici hatasi olabiliyor. Belliki arizali uretim..

arızalı üretimde ilk belirtide araba servise girmemişki...

otomotivde çalışan biri olarak ....
Cık derler :) hareketli aşınmaya maruz kalan bir parça...
açıldığında zaten yanmış-patlamış-zorlanmış denecek ve cık :)

otomotivde çalışan biri olarak ....
Cık derler :) hareketli aşınmaya maruz kalan bir parça...
açıldığında zaten yanmış-patlamış-zorlanmış denecek ve cık :)

Otomotivde calisan biri olarak 2.300 km de ortaya cikan bu ariza icin 4.000 TL taleb edilmesi adil mi?

Tut ki bu bayan senin kendi annen ?

Lutfen biraz adalet ..
Ne ulkede yasiyoruz, ne gunlere gelmisiz, Allahim..
Namuslu insan, namuslu firma kalmamis..

AB ye bunun icin giremeyiz...

Geri