debimetre&ustalar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan scoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

scoglu

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
selamlar herkese ctesi. aracı götürdüm servise. aracın çekişi düşük şikayeti ile .... bir servis debmetren kötü 15 kg basıyor normalde 45 olmalı dedi. bir servis manifolt temizliği gerekiyor daha sonra egr vafi olabilir dedi. biri manifolt temizliği ne 50 lira biri 80 lira diyor kime inanıcaz bilmiyorum ustalar bu debimetre denen şey 1.7 dti de 15 kilo basması ne demek ve normalimi? teşekkürler...

Aracınızın çekiş problemi Debimetreden çıkmış sanırım..Debimetre motora giren havayı hesaplar ve beyine sinyal gönderir..Zamanla toz toprak birazda elektronik parçaların miad ı debimetrenin duyarlılığını azaltır..Değiştirilmeli..Manifold temizliği Carbon Clean ile birlikte yapılmalı ve sonrasında EGR mutlaka iptal edilmeli..50 lira 80 lira fiyatları işin nevii ne göre değişiklik gösterir fiyatlara carbon clean dahilmidir ? muhtemelen değildir..Bir manifoldu söküp temizlemeye 80 lira çok alıyorlar..50 de üst sınırda bir rakam..Benim kanaatim Carbon Clean la beraber 90 ytl normaldir..

Aracınızın çekiş problemi Debimetreden çıkmış sanırım..Debimetre motora giren havayı hesaplar ve beyine sinyal gönderir..Zamanla toz toprak birazda elektronik parçaların miad ı debimetrenin duyarlılığını azaltır..Değiştirilmeli..Manifold temizliği Carbon Clean ile birlikte yapılmalı ve sonrasında EGR mutlaka iptal edilmeli..50 lira 80 lira fiyatları işin nevii ne göre değişiklik gösterir fiyatlara carbon clean dahilmidir ? muhtemelen değildir..Bir manifoldu söküp temizlemeye 80 lira çok alıyorlar..50 de üst sınırda bir rakam..Benim kanaatim Carbon Clean la beraber 90 ytl normaldir..
:good:

Ustalarr Yardimm Corsa C 1.2 Egr Iptali Olmuyomuşşşş Yaparim Diyen Var Mi

valla 2 ustaya gösterdim bunları hiç bi şekilde iptal edemezsin yanıtını aldım

.

debimetre 1.7 için standartmı yoksa kodu önemli mi? birde fiyatı 90 eur dan 440 ytl ye kadar ayrı fiyatlar var. hangisi gerçek fiyatı bilen var mı arkadaşlar?

atm. araçlarda debi rölantide 12/13kg arası okuyor
turboda biraz daha fazladır ama 50 anormal.

Geri