Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
usta araç çok güzel olmuş kazasız belasız kullanman dileğiyle , stoptaki cam filmine gelince onlar kalın oluyo stopun şeklini alması zordur nasıl yaptılar merak ettim
valla maslak oto sanayide bu araça öyle şeyler yaptıkki 18 inc 40 yanak imkansız dediler orda taktırdım perfonmans filitre olmaz dediler yaptım egzos çok kalın kötü durur dediler orda yaptım oldu galiba mat çok kötü durur ufak araba dediler inadına yaptım çokta güzel oldu çokta memnunum. en kral bakmıyorum kötü olmuş diyenler dikiz aynasından bakmaktan kaza yapıcaklar nerdeyse
Cidden emeğinize sağlık aracınız çok güzel görünüyor.Ancak şu stoplara çekilen filmle alakalı birşey söylemek isterim nacizane.Stopların üzerine film çektilerse dış etkenlerden dolayı ilerleyen zamanlarda çatlama yapar ve dökülür.Bunun yerine siyah yada mat folyo çektirmeniz daha sağlıklı olur.Kolay gelsin...