Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lahana turşusuyla ilgili bir söz vardır bilir misin?
Şaka bir yana tabi dikkat etmemiz gerekiyor ama forum ortamı alışkanlıklar konuşma tarzı filan alıntı örneğindeki gibi dalgınlıkla yazılan yazılarda sıkıntı oluyor. Forumda yazılan yazılarla dilimizin bozulacağına inanmıyorum ben.
Tamamen ayrı bir konu var gerçi bazı kelimeler vardır böyleymiş zamanla böyle olmuş işte diye geçer eskiden gelip günümüzde daha farklı olan şeyleri kabul ediyoruz da neden bazı kelimelerin yada yazım şekillerinin gelecekte günümüzden daha farklı hale gelmesini kabul edemiyoruz? Yanlış anlaşılmasın kelimeler değişsin farklı olsun demiyorum. Ama değişecekse de önüne geçmemiz zor diyorum.
Bir örnek benden olsun
Yalnız (yalın kelimesinden türemiştir) yanlız kullanan boldur,
Yanlış (yanılmak kelimesinden türemiştir) yalnış yazan boldur.
biraz zaman alsa da elimden geldiğince dikkat ediyor ve doğru yazmaya çalışıyorum.
hele msn ağzı varya kelimeleri kesip, biçip, eğip, büküp, kısaltan işte ona deli oluyorum.
toplum olarak her şeyin içine ettik, elimizde bir dil kaldı iyi kötü. onu bari koruyalım.
Lahana turşusuyla ilgili bir söz vardır bilir misin?
Şaka bir yana tabi dikkat etmemiz gerekiyor ama forum ortamı alışkanlıklar konuşma tarzı filan alıntı örneğindeki gibi dalgınlıkla yazılan yazılarda sıkıntı oluyor. Forumda yazılan yazılarla dilimizin bozulacağına inanmıyorum ben.
Tamamen ayrı bir konu var gerçi bazı kelimeler vardır böyleymiş zamanla böyle olmuş işte diye geçer eskiden gelip günümüzde daha farklı olan şeyleri kabul ediyoruz da neden bazı kelimelerin yada yazım şekillerinin gelecekte günümüzden daha farklı hale gelmesini kabul edemiyoruz? Yanlış anlaşılmasın kelimeler değişsin farklı olsun demiyorum. Ama değişecekse de önüne geçmemiz zor diyorum.
Bir örnek benden olsun
Yalnız (yalın kelimesinden türemiştir) yanlız kullanan boldur,
Yanlış (yanılmak kelimesinden türemiştir) yalnış yazan boldur.