daha önce açıldı mı bilmiyorum.seçim anketi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyumu kullandım.Paylaşım için teşekkürler !

bence halk seçmeli ama saçma sapan parti propagandalar kontrler ekmekler werilmemeli boş iki üç anahtar waadi yapılmamalı.we en önemlisi iki turlu hatta üç turlu seçimlere geçilmeli.çöplerden oylar çkmamalı.örn izmir son seçimlerde...

açılmamıştı ama sitede siyaset içerikli link ve yazı yasak kilitlerler sanırım;)

daha önce açılmadı ama ben buraya daha once atmışım oyumu ;)
son durumu yazayım.. :

EVET 16%
red.GIF
23971 oy HAYIR 82%
red.GIF
118810 oy KARARSIZIM 0%
red.GIF
1223 oy

bir deyim vardir: "dogmamis cocuga don bicmek"diye. adam adaylini bile koymadi, anket yapiliyor.
ki olsa bile azcik Atatürk`ün kurdugu parlamenter demokratik cumhuriyete saygimiz varsa kabulleniriz.

+bence bu konu kitlenir

soru zaten açık aday olup olmaması önemli değil
R.T.ERDOĞAN'I CUMHURBAŞKANI GÖRMEK İSTER MİSİNİZ? demisler

ki aday oldu olacak Cumhuriyet gzt.bile kabul etti

bence halk seçmeli ama saçma sapan parti propagandalar kontrler ekmekler werilmemeli boş iki üç anahtar waadi yapılmamalı.we en önemlisi iki turlu hatta üç turlu seçimlere geçilmeli.çöplerden oylar çkmamalı.örn izmir son seçimlerde...

izmirde neoldu bilmiyorum ama söylediklerine tamamen katılıyorum...:alkis:

Şimdiye kadar seçimler nasıl yapıldıysa o şekilde devam edilmeli kanısındayım çünkü adaylar için bu haksızlık olur.Eğer adamlar tek basına hükümet kurdu iseler bundan yararlanmakta hakkına sahipler ,kişiye göre seçim şekli değişmemeli...Oy verirken düşünecektiniz...

bunu yıllardır söylüyoruz sadece şimdiki hükümet için değil.tabi başa gelenler malesef çıkarları için ne dokunulmazlıklarını kaldırıyorlar nede cumhurbaşkanlığı seçimini halka bırakıyorlar.yani bu fikir sayın R.T.E için geçerli değildir sadece herkes için geçerli...

hayıııııııııııııııııır laik devlet anlaşına ters bikere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri