• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Tolga KARACA

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Edremit in süprizlerle dolu trafiği, yoldaki delikler, çalışmalar ve nerden geldiği belli olmayan vida-çivileri yüzünden Astra mı keyifle kullanamıyordum.

Perşembe günü gittiğim Renault bayisinde uzun zamandır gözüme güzel görünen ekonomik ve kullanışlı Stepway leri -öylesine- inceledim, aracın tasarım öğeleri ve fiyatına oranla işçilik-sağlamlık hissini beğenince de teste çıktım; 0.9 turbo benzinli motorlu versiyonu bile gayet canlı hızlanma özellikleri sergiliyordu, aracın amortisörleri ve plastik trimleri şiddetli sarsıntılarda dahi sessiz kalıyordu, direksiyon ve fren tepkilerini de beğenince o gazla 1.5 dizelini sipariş ettim  :)

Araç dün bayiye gelmiş ancak ikindiye doğru haberim olunca resmi işlemler bayram sonrasına kaldı, alınca izlenimlerimi paylaşırım.

Not: ASTRA DURUYOR

v4uko4.jpg

Ynt: Dacia Sandero Stepway 1.5 dCi aldım arkadaşlar..

Hayirli olsun abi gule gule kullan:)Benimde bu aralar ilgimi cekmeye basladi abi bu araclar ozelikle mavisi ve kirmizisi dolu paketleri ne kadar dolu:) ve fiyatlari ne kadar abi:)

Hayırlı olsun....

ToBeCaReFuLL link' Alıntı:
Hayırlı olsun....

Teşekkür ederim..

ygtylmz link' Alıntı:
Hayirli olsun abi gule gule kullan:)Benimde bu aralar ilgimi cekmeye basladi abi bu araclar ozelikle mavisi ve kirmizisi dolu paketleri ne kadar dolu:) ve fiyatlari ne kadar abi:)

Sağol kardeşim, 2 hava yastığı, klima, sis farı, Esp, Abs, Asr, Afu (acil fren destek), Isofix bağlantılar var falan filan :)

dostum hayırlı olsun oranın yollarına tam uyumlu keçi gibi araba :)

Hayırlısı olsun, bu arada astra satılmadı duruyor değil mi ?

Hayırlı olsun Tolga abi.Bizim komşunun abisinde var.Bundan sonra dizel bir araba düşünüyorum bende.Komşumda bana şiddetle tavsiye etti.

Dağ keçisi hayırlı olsun Tolga.

ulas79 link' Alıntı:
Dağ keçisi hayırlı olsun Tolga.

Tam aklımdan geçen kelime "dağ keçisi" eski toroslar gibi yükseklik ve engebeye bire bir

Geri