d4d

Bence Toyota'da da pilotaj 4-4 lük değilmiş.Arkadaşların dediği gibi de vites değiştirsen 100 lerden sonra yavaş yavaş geçmeye başlarsın en iyi ihtimalle.

Ne olursa olsun 2 aracında yenisini aynı pilotajla denesen bile öyle birbirine plaka okutabilecek kadar , tozunu yutabilecek gibi farklar oluşmayacağı kesin.
Sonuçta 100 km hıza kadar aradaki fark teknik verilere göre sadece 0.3 saniye.Bunun dışındaki bariz sonuçlar tamamen araçların durumu ve pilotajla ilgilidir.

saolun arkadaşlar bide redline ile deneyeceğim bugün akşam sonuçları buraya yazarım

redline a soktuğunuzda araç güç kaybına uğrar 6000 deviri geçmeyin max hızlanma için ;) redline vakit kaybıdır

bende corsa c 1.3 cdti var. istanbul tem otoyolda bir corolla 4d4 ile kapıştık. kafa kafaya gittik sayılır 175 km/s kadar sonra o ayrıldı. yani ben 70 bg lik corsa ile kafa tutabildiysem astranın havada, karada, denizde vs. .......

Kardeş yanlış anlama ama at sahibinin elinde kişner. O araca nal toplatmassam hemen satarım arabayı. İlk kalkışta sen yer belki ama biraz uzun mesafede sen yersin onu.

arkadaşlar ilk kalkışta biraz önüme geçti sonra 2. ve 3. viteslerde dediğiniz gibi 5000 6000 gibi değiştirdim bu sefer yanından ben uzadım o izledi ama şunuda fark ettim astra 4000 sonra baya iii uzuyor

ver gaz ver gaz...hoop forum napıyonuz gazladınız valla yine....

Son düzenleme:
arkadaşlar ilk kalkışta biraz önüme geçti sonra 2. ve 3. viteslerde dediğiniz gibi 5000 6000 gibi değiştirdim bu sefer yanından ben uzadım o izledi ama şunuda fark ettim astra 4000 sonra baya iii uzuyor
ilk kalkerkende sizin önde olmanız gerek kalkmadan once deviri 4000-5000 arasına getirip sert bir kalkışla rahat gecersiniz tabiki bunlar drag arabaları değil balatayı elinizede alma ihtimaliniz var:D opelin en büyük dezavantajı birinci vites hiç koymasalar daha iyiymiş..

Geri