d4d

kapışmada o devirde mi değişir vites allasen

Bence sen bi rövanş yap.Kalkışta yerinde sayma 1 ve 2 vitesin sonlarında bi limitör 3 ve 4 te 5000den sonra attır 5 viteste sen corallaya bakışında nokta olursun yalan edersin corollayı :D

sevgili Mustafa sen lambadan kalkmış da kendi halinde gidenler gibi vites değiştirmişsin.

3500 naptın yaa, sen yürümemişsin ki, emeklemişsin.. Bak arkadaşların hepsi aynı şeyi söylüyo..Tekrar yapın, doğru zamanlarda at vitesi, al anahtarını bi de toyotan olsun :D

peki toyota hangi devirlerde değitrdi vitesini??

3500 naptın yaa, sen yürümemişsin ki, emeklemişsin.. Bak arkadaşların hepsi aynı şeyi söylüyo..Tekrar yapın, doğru zamanlarda at vitesi, al anahtarını bi de toyotan olsun :D

:kop: çok doğru walla sen şanzımanla motoru düşünüp temkinli gitmişsin :kop: bi anımı nakledeyim hiç unutmam geçen sene bi kış gecesi gölcükten dönerken ışıklarda focus gaza geldi ben normal giderken ailecek arabadayız :) neyse yeşil yandı ben gazı kökledim gence heyecan olsun die donuyorum bi yandan ellerimi hohluyorum,bi yandan camlar buğu tuttu onları silmeye çalışıyombi yandanda radyo ayarlıyom (kısaca elim sadece direksiyonda değil arabanın her yerinde :)) sonuç i love opel vectra b cdx 2.0 aut :)

hoçam sen bi red line a kadar yürü bak neler oluyor

limitöre kadar devirlendirmeyin 6000 e gelince değiştirin hızlı bir şekilde limitöre sokmadan çünkü 1.6 astra h max gücü 6000 devirde veriyor 6000 den sonra limitöre kadar olan kısımda güç kaybı oluyor .

saolun arkadaşlar bide redline ile deneyeceğim bugün akşam sonuçları buraya yazarım

Geri