d4d

astra h hb elegance 09 16

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugün trafiğe kapalı alanda benim astra 1.6 ile arkadaşın d-4d corolla kapıştık kalkışta dengedeydi sonra 2. viteste o uzadı 3. vitesde aradaki fark sabit kaldı 4.viteste biraz kapattım farkı ama tüm viteslerde 3500-3700 devrin üstüne çıkmadım sizce normalmidir yoksa bir sorun varmıdır:mad::mad::mad:

limitöre yakın vites atmayı deneseydin..tek sefer mi yürüdünüz_?

Değiştirdiğin devirler yanlış bence sonuç normal..

Son düzenleme:
6000 de değiştirseydin , hadi görüşürüz derdin.

tek sfer yürüdük aslında benim araba 4000 den sonra atmosferik1.6 benziliye göre baya ii gidiyo corolla 1.4 motor 90 bg

Çok erken vites attırmıssın sürekli saç gaz gitsen plakanı okuturdun bence tekrar deneyin ve hemen vites atmayın..

Motoru iyice öttürmen lazımdı. Toyota çok seridir ama basınca dizel yetişemez sana turbo bile olsa.

3500-3700 kapışma için çok düşük devirler esas zaten motorun açılmaya başladığı daha çok ivme kazandırdığı bölge 3000-5000 arası gibi bir rakam değilmi??? yoksa benim deneyimler mi yanlış...zaten 5000 den sonra pek araba sizi geriye yaslamıyo gibi 3000-5000 arasına göre...sanki kuru motor sesi gibi geliyo...ne zaman denesem bu şekilde olmuştur :)

Sen biraz dizele göre vites değiştirmişsin,arada 25hp fark var senin alman gerekir gibi.

Ben sakin kullanımda o devirlerde vites değiştiriyorum :D siz kalkışda çok ekonomik davranmışsınız. Hele 3. viteste yanından uzayıp gitmeniz gerekirdi :D

Geri