Cyclone navigasyon taktirma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmet77
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmet77

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Foruma yeni katildim. 2013 enjoy active astra aldim. Navigasyon taktirmak istiyorum ama cyclone ve necwox arasinda kararsisim . Kullanicilarin bilgilerine ihtiyacim var.

Ynt: Cyclone navigasyon taktirma

ahmet77 link' Alıntı:
Foruma yeni katildim. 2013 enjoy active astra aldim. Navigasyon taktirmak istiyorum ama cyclone ve necwox arasinda kararsisim . Kullanicilarin bilgilerine ihtiyacim var.

necwox deneme şansım olmadı malesef ama cyclone kullanıcısı olarak gayet memnunum don't panic sürümü var

Necvox hiç taktırma.. Cyclone olabilir. Ben navimaster taktırdım gayet memnunum. Android de düşünebilirsin

Merhabalar. Bende de sanırım cyclone var. Ama bunun ana hafızası nedir? SD kart nerededir? Nasıl güncelleme yapılır?

yavuzozkan link' Alıntı:
Necvox hiç taktırma.. Cyclone olabilir. Ben navimaster taktırdım gayet memnunum. Android de düşünebilirsin

Nasıl bir ruh haline sahipsem o anda ne dediğimi ben de anlayamadım :)

Kısaca taktır bir navimaster geç :)

Cyclone radyo frekanslarinda hafif cizirti oluyormu. Benim cd 300  yaziyor uyum saglarmi haftaya taktirmayi dusunuyorum opel gercek de. 1650 fiyat verdiler

Cyclone, necovux mu ne isim veriyorlarsa Windows Ce Embeded sistem kullanan cihazlar çok çok büyük olasılıkla RoadRover üretimi model kodu ise C7036BE olan üründür. Bu ürünleri çinden getirtip kendi markaları altında satıyorlar. Bu kendi ürettikleri alamına gelmiyor ne yazık ki. Eğer garanti düşünceniz yok ise 550$-600$ civarında bu ürünü alıp bir elektirikciye taktırabilirsiniz.

Android ve Windows konusunda sizin karar vermeniz gerekiyor. Androidin artıları mevcut eksileri olduğu gibi. Kafanıza takılan soru varsa sorun ona göre dilimiz döndüğünce cevap vermeye çalışalım.

http://www.aliexpress.com/wholesale?SearchText=c7036be&SortType=price_asc

Bak ustte Yavuz unda yazdığı gıbı navimaster taktır gec fıyatı uygun beklentılerı gayet ıyı karsıladı bende yakın zamanda taktırmıs olacagım

ylc link' Alıntı:
Merhabalar. Bende de sanırım cyclone var. Ama bunun ana hafızası nedir? SD kart nerededir? Nasıl güncelleme yapılır?
SD kart cihazin arkasinda ulasmak icin cihazi sokmeniz lazim. 
Neyi guncelliceksiniz. ?
Navi programini ise usb den guncelliyebilirsiniz. 

necvox taktırma. for-x öneririm. tavsiye ederim...

Geri