cyclone taktırdığım aracımda usb den ne film ne de video klip izleyemiyorum sorun nedir neden izleyemiyorum..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kliplerim mp4 ve divix nasıl seyredeniyorum hayret navide eski sürüm dont panic hatamı ettik taktırmakla anlamadım..adRe J link' Alıntı:http://www.opelsizasla.com/forum/index.php?topic=10370.0
Eğer bir sorun yoksa cihazınızda şu konuyu inceleyerek halledebilirsiniz
Avi formatina cevirin. Cyclone mp4 desteklemiyor.radyoloji014 link' Alıntı:kliplerim mp4 ve divix nasıl seyredeniyorum hayret navide eski sürüm dont panic hatamı ettik taktırmakla anlamadım..(
ben mp4 kullanıyorum bütün kliplerimiBÜLENT link' Alıntı:Avi formatina cevirin. Cyclone mp4 desteklemiyor.
Format Factory'den Avi'yi nerden seç,cez biraz daha bilgi verirsen,z sevinirim yarın iyice bir karıştırcam aradım servisi takan bana abi senin video klipler yüksek çözünürlük lü kliplerdir göstermez usb den dedi ama dv d de sorun oolmaz diyor ne alaka..navi desen düzce deki carreforu ru bile bulmuyor.üzülüyorum böyle durumlaraa.sıkıntı hep sıkıntı...mucahitduran link' Alıntı:Format Factory'den Avi'yi seçeceksiniz. Oradan seçeneklerde orta kalite ve yükseklik. Daha sonra divx 800*600 yapacaksınız. Bunları yaptırdıktan sonra yine çalışmazsa taktırdığınız yere başvurmanızda fayda var![]()