Merhaba, astra j aracıma cyclone navigasyon taktırdım yaklaşık 1 ay önce. Geçenlerde aracımı iki gün kullanmadım ve sonrasında arabamı çalıştıramadım.Akü boşalmış
şimdi servis ve diğer herkes gibi sizde birşeyleri açık bırakmışsındır diyeceksiniz ama gerçekten aracımı kontrol etmeden ayrılmam hiçbirşey açık değildi.Aracım daha 4500 km de 4 ay önce aldım.ne olduysa cyclone navigasyon takıldıktan sonra oldu.Anahtarı kontaktan çektiğimde navigasyon, DVD falan zaten çalışmıyor güç kesiliyor.navigasyonla birlikte yine cyclonun park sensörüde takılmıştı.Kısacası aracına cyclone navigasyon taktıran arkadaşlarda böyle bir problem oldumu, sizce navigasyon yada park sensörü ile mi alakalı yoksa aracın aküsünden mi kaynaklandı.Ayrıca aracın torpidosuna yerleştirilen iki adet usb var.Ben birine usb bellek takıyorum mp3 leri usb bellekten dinliyorum.Tabii usb bellek sürekli olarak takılı duruyor.araç kontağı kapalıyken usb güç çekiyor olabilirmi? Servis kaçak bulamadı. neden kaynaklanabileceğini bulamadılar ama yine de aküyü garantiden değiştiler. okkk