Merhaba bugun Odak Opel servisinde Cyclone navigasyonu taktirdim.Araci teslim alip yola ciktim daha 3.dakikada ekran sapitmaya basladi.Tarih ortada yarim yamalak cikti,ses duzeyi asagida alakasiz biryerde gozukmeye basladi,navigasyon gecisleri biraz yavas gibi geldi,navigasyondaki sesli uyari veren bayanin sesi cok boguk ve ses seviyesi cok dusuk(Ses seviyesini en yuksek yapmama ragmen), USB disk uzerindeki resimleri acmak istedigimde fotograflar agir agir ekrana geliyor(boyutlari 300-400 kb olmasina ragmen).Servisten ilgili arkadasi aradim durumu anlattim.Test edip veriyoruz ama dediginiz gibi olabilir bir kapatip acin olmazsa getirin kontrol edeyim,gerekirse cihazi degistiririm dedi.
Ardindan araci durdurdum,cihazi kapatip actim biraz toparlar gibi oldu ama yinede suphelerim var.Icime sinmedi sizlere kapatip actiktan sonraki halinin videosunu cekip gondermek istedim(Videoyu biraz alel acele cektim bu yuzden sacma bir video olmus olabilir ama amacim size agirligini ve sacmaladigi durumu gostermek).
Sizlerde de videodaki gibi durumlar olusuyor mu ? Eger boyle bir durum yoksa yeniden randevu alip degistirmek istiyorum.
Fikrlerinizi ve kendi cihazlarinizdan yola cikarak yorumlarini almak benim icin cok faydali olacaktir.
Problem mi var tam anlayamadim ?
Ardindan araci durdurdum,cihazi kapatip actim biraz toparlar gibi oldu ama yinede suphelerim var.Icime sinmedi sizlere kapatip actiktan sonraki halinin videosunu cekip gondermek istedim(Videoyu biraz alel acele cektim bu yuzden sacma bir video olmus olabilir ama amacim size agirligini ve sacmaladigi durumu gostermek).
Sizlerde de videodaki gibi durumlar olusuyor mu ? Eger boyle bir durum yoksa yeniden randevu alip degistirmek istiyorum.
Fikrlerinizi ve kendi cihazlarinizdan yola cikarak yorumlarini almak benim icin cok faydali olacaktir.
Problem mi var tam anlayamadim ?