cuma gecesi yaptığım kaza sonra aracın fotoğrafları

sağolun arkadaşlar....aynen öle suadiyedekini viraja yakınlaştırmışlar biraz da.bostancıdakini görüp durabiliyorsun(orada virajda arkam atarak çıktığım halde yavaşlayabilmiştim)ama bunda öle bi noktaya çekmişler ki gerçekten hızlı girince önünde birisi warsa duramicak durumda kalıyorsun.bizden 1saat önce de biri kaza yapmış aynı noktada.zaten vurduğum araçtaki insanlar da yakındılar buraya çevirme mi kurulur diye...
Arslan o viraja 130la girip vurduysan gerçekten ALLAH korumuş..aslında sende bu yakada oturuyosun biraz düşünsen aklına gelebilirdi orda çevirme olduğu...bu arada birde göztepe ışıklar çevirmeyide unutmayalım..ama önemli olan çevirme olsun veya olmasın yüksek sürat yapmayın arkadaşlar..burası Türkiye ne olcağı belli olmaz..

Son düzenleme:
geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

gecmiş olsun kardeş sende bişey yoktur umarım

Arslan o viraja 130la girip vurduysan gerçekten ALLAH korumuş..aslında sende bu yakada oturuyosun biraz düşünsen aklına gelebilirdi orda çevirme olduğu...bu arada birde göztepe ışıklar çevirmeyide unutmayalım..ama önemli olan çevirme olsun veya olmasın yüksek sürat yapmayın arkadaşlar..burası Türkiye ne olcağı belli olmaz..

öncesinde hızım daha yüksekti 170civarıydı virajlarda da hızımı hafif azaltıp çizgimi ayarlayıp virajları da tam limitlerde alıyordum yeter bu kadar diyip yavaşlamıştım.ben caddebostanda oturuyorum.şu sıralar göztepe taraflarında kalıyorum.çevirme ilerideydi çıkışında hemen frenleyebiliyordum....

geçmiş olsun

çok geçmiş olsun

Arkadaşım gelmiş geçmiş olsun.

geçmiş olsunnnn buna şükürr

çok geçmiş olsun kardeşim arabayı öle görünce morelim bozuldu allahtan sende bişey yok,buda tecrübe oldu artık diyelim gitsin.

Geri