10 Ara 2012 #1 O onurody Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2012 Mesajlar 583 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 arkadaşlar cc devreye alamıyorum butun viteslerde ve hızlarda devreye almaya çalışıyorum ama olmuyor. questionnn
arkadaşlar cc devreye alamıyorum butun viteslerde ve hızlarda devreye almaya çalışıyorum ama olmuyor. questionnn
10 Ara 2012 #2 Y YunusÇelebi Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 20 Haz 2012 Mesajlar 510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Ynt: cruze control devreye girmiyor ...! D o G a N !... link' Alıntı: cc tuşuna bas sonrada eksi tıuşuna bas ole oluyordu sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet aynen dediğiniz gibi bravoo
Ynt: cruze control devreye girmiyor ...! D o G a N !... link' Alıntı: cc tuşuna bas sonrada eksi tıuşuna bas ole oluyordu sanırım Genişletmek için tıkla ... Evet aynen dediğiniz gibi bravoo
10 Ara 2012 #3 B BurakyNk Bilgi Girilmemiş Ynt: cruze control devreye girmiyor ...! D o G a N !... link' Alıntı: cc tuşuna bas sonrada eksi tıuşuna bas ole oluyordu sanırım Genişletmek için tıkla ... Kullanımı dediğin doğan 045thumbsup Bende bir ara devreye alamıyordum. servise götürdüm hallettiler yazılımdan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir.
Ynt: cruze control devreye girmiyor ...! D o G a N !... link' Alıntı: cc tuşuna bas sonrada eksi tıuşuna bas ole oluyordu sanırım Genişletmek için tıkla ... Kullanımı dediğin doğan 045thumbsup Bende bir ara devreye alamıyordum. servise götürdüm hallettiler yazılımdan kaynaklanan bir sıkıntı olabilir.
10 Ara 2012 #4 K kerim Bilgi Girilmemiş Ynt: cruze control devreye girmiyor bence yazılımdan kaynaklanan bir durum benim başımada geldi böle bir sorun servise getirip hallettirmiştim
Ynt: cruze control devreye girmiyor bence yazılımdan kaynaklanan bir durum benim başımada geldi böle bir sorun servise getirip hallettirmiştim
10 Ara 2012 Konuyu Başlatan #5 O onurody Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2012 Mesajlar 583 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: cruze control devreye girmiyor servise gitmekten nefret ediyorum 31agryyy
11 Ara 2012 Konuyu Başlatan #6 O onurody Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Mar 2012 Mesajlar 583 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 39 Ynt: cruze control devreye girmiyor her sekılde denedim