cruise control

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker75
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
valla bu Opcom nasıl birşey nasıl çalışır becerebilirmiyim bilmiyorum ama biraz mantıklı geldi sistemi komple bozmaz isek yapıyorum diye... Fiyatıda 50 lıra ıse alırım her zaman işime yarar.

Aracınızda ön kontrolleri yapın isterseniz konuda belirtildiği gibi. Eğer tesisatınız varsa kol+cc aktif hale getirmek bana yaklaşık 200tl ye mal olmuştu. Benim aracımda sadece bir kablo eksiğim vardı. onuda kendim çekerek hallettim. Aksi taktirde servisler çok para istiyor.

Aracınızda ön kontrolleri yapın isterseniz konuda belirtildiği gibi. Eğer tesisatınız varsa kol+cc aktif hale getirmek bana yaklaşık 200tl ye mal olmuştu. Benim aracımda sadece bir kablo eksiğim vardı. onuda kendim çekerek hallettim. Aksi taktirde servisler çok para istiyor.
benim aracımda tesisat hazır astra Z motorlarda hazır oluyormuş zaten. Ama 200 lıra cok ben 135 lıra fıyatını aldım maslak oto sanayınde..

arkadaşlar 2005 model opel corsa van 1.3 cdti aracım var bu araca cruise control takılırmı maliyeti ne olur
Bu iş için ne zamandır bende niyetleniyorum. İzmirde takabilecek biryer var bildiğim düşünürsem birlikte yaptıralım dostum parçaları daha ucuza alırız.

Bu iş için ne zamandır bende niyetleniyorum. İzmirde takabilecek biryer var bildiğim düşünürsem birlikte yaptıralım dostum parçaları daha ucuza alırız.
biraz geç oldu cevap dostum ama kusura bakma sen ne yaptın taktırdınmı ne kadara mal oldu şu aralar sanayi ile aram iyi uygun fiyatsa bakarız

Geri