egem demi yaptırdınız acaba işlemi?ayrıca yazılım attırmak falan gerekmedimi kol takıldıktan sonra.bana verilen fiyatta öyle ama 100 lirada programlama için alınacağını söylediler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arkadaşlar ben bakımla yaptırmıştım 127 liraya geldi senelik club kart indirimi falanda var herhalde var içinde ilk sorduğumda 160denmişti ama değilmiş işte. Tam emin değilim, işçilikte alınan ücret değişebiliyor.
Bu arada 0 arabada lastikte yanak kısmında yama ile araç satan EGEM, problem yok deyip cam krikosu problemliyken garantiden değiştirmeyen EGEM, servis çıkışlı cam filmi hasar aldığında götürdüğüm zaman, o firma ile anlaşmayı fes ettiklerini bu sebepten bütün camları yeni firmanın filmi ile değiştirecekleri söyleyen ve ona göre fiyat çıkaran EGEM, cam hasarı için verdiğim araçta bana sormadan iç döşemelerde iş yaparak kaskomun hasarsızlık indirimini bozan EGEM mi bir daha ASLA.
EGEM'de sevdiğim 2 kişi var sadece.
Ben ARKAS'ta taktırdım c.c'yi servis danışmanı Murat bey yardımcı olacaktır gittiğinizde.