Crazy ASTRA

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kalevera
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kalevera

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Herkeze merhaba. 1999 model astra g otomatik vites otomobilm var. Geçenlerde arabamda sellektör lambasındaki bir arıza sebebiyle bi problem yaşadım.Tamirci arkadaşlaradurumu ilettip arabayı bıraktım.Arabayı aldığımda araba resmen kafayı yemiş bi durumda buldum.
Problem şöyle; Araba dururken Farları açtığımda frene basarbasmaz arabanın içindeki bütün elektirikli yerler faliyete geçeyor. Camlar açılıyo ,bütün arıza sis vs. lambaları yanıyor.Hararet ,benzin göstergeleri kendi kendine oynuyor, çalışırken ayağını frenden çekince ağır ağır gitmesi gerekirken hiç gitmiyor.Yani tam bir curcuna oluyor. farlar kapalıyken herşey normal. Bana bi yol gösterirseniz çok sevinirim...

Elektrikçin iyi ustaymış, düzelttirmek için ona gitme yeter. Aracın bir yerine kısa devre yaptırmış olmalı.

Herkeze merhaba. 1999 model astra g otomatik vites otomobilm var. Geçenlerde arabamda sellektör lambasındaki bir arıza sebebiyle bi problem yaşadım.Tamirci arkadaşlaradurumu ilettip arabayı bıraktım.Arabayı aldığımda araba resmen kafayı yemiş bi durumda buldum.
Problem şöyle; Araba dururken Farları açtığımda frene basarbasmaz arabanın içindeki bütün elektirikli yerler faliyete geçeyor. Camlar açılıyo ,bütün arıza sis vs. lambaları yanıyor.Hararet ,benzin göstergeleri kendi kendine oynuyor, çalışırken ayağını frenden çekince ağır ağır gitmesi gerekirken hiç gitmiyor.Yani tam bir curcuna oluyor. farlar kapalıyken herşey normal. Bana bi yol gösterirseniz çok sevinirim...

Valla helal olsun o ustaya....Bence arabayı fazla kurcalamadan iyi bir servise göster.

Senin bu usta kafayı felan mı çekti de aracı tamir etti :) Her tamir yada bakımda Ustanın başında durmayı tercih eder, merak ettiklerimi sorarım. Bir şeyler öğrenmek iyidir her zaman :)

yaww şu opelleri her tamirciye götürmeyin yaaa.. böyle arızaları duyunca içim sızlıyo... servis servis... özel veya yetkili nereye götürürsen götür ama başında opel yazsın.....

teşeküreler

geçmiş olsun senin ustanın kafa güzelmiş galiba

merhaba.oncelikle kendinizi imza kisminda tanitmalisiniz.araciniza gelince;alin araci goturun o ustanin yanina kulagindan cekerek atin bagaja ustayi dogru yetkili veya ozel opel servisine gidin arizayi yaptirin ama ariza giderilene kadar ustayi bagajdan cikarmayinki akillansin.sonrada ustanin eline verin faturayi.paşşşa paşşşa ödesin.(kusura bakmayin burda başka bi tabir kullanilirdi aslinda ama terbiyem musait olmadigindan paşa paşa tabirini uygun gordum)baska yorumu olan??????

geçmiş olsun..kısa devre gibi görünüyor arkadaşların dediği gibi..ama nerededir..inşallah kolay bulursun..

muhtemelen şase alıyordur bir yerden...

Geri