Cosmo Şoför Koltuğu Tamiri Yaptıran Var mı?

emre_unal

Yönetici
Moderatör
34-İstanbul
www.markport.net
Cümleten selamlar,
Bizim araçlarda şoför koltuğunun döşemesini yaptıran var mı?
Benim aracın şoför koltuğu sol taraf çok yıprandı ve dikişlerinden açılmaya başladı.
Araç cosmo paket olduğu için yan taraflar deri haliyle.
Daha önce tamir yaptıran ya da döşeme yenileten oldu mu? Araca kulıf takmak istemiyorum, cosmo'nun bütün gösterişi gidiyor.

Emre hocam koltuk dosemeciler gercekten bu işin hakkini veriyorlar. Rahat ol orjinal gibi olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: emre_unal
Emre hocam koltuk dosemeciler gercekten bu işin hakkini veriyorlar. Rahat ol orjinal gibi olacaktır.
Hasip Hocam dün bir kaç yere uğradım ama renk konusunda sapma olabilir dedi. Renk farkı çıkar diyor. Düzgün yaparlar mı bilemedim.
Pazartesi pendik - kartal tarafına da bakacam bakalım bir kaç yer

Renk sapması tabiki olacak hocam. Sonuçta birisi yillardir güneş görüyor diğeri yeni yapılıyor.

İstanbul Şirinevlerde Nazar oto döşeme var. İşçilik ve malzeme gayet kaliteli. İnstagramda "nazatotodöşeme" diye aratırsanız yaptıkları işçiliği ve iletişim bilgilerini görebilirsiniz.

döşenecek deriyi diğer koltuk üzerinde görüp öyle karar verin renk farkına. çok fark varsa en yakın olanı bulana kadar denemeye devam edin.

Hasip Hocam dün bir kaç yere uğradım ama renk konusunda sapma olabilir dedi. Renk farkı çıkar diyor. Düzgün yaparlar mı bilemedim.
Pazartesi pendik - kartal tarafına da bakacam bakalım bir kaç yer
Hocam merhaba,yaptırdınız mı?Kartal civarı önerebileceğiniz yer var mı?Teşekkürler.

Hocam merhaba,yaptırdınız mı?Kartal civarı önerebileceğiniz yer var mı?Teşekkürler.
Hocam ben kartal tarafında yaptırmadım, tuzla tarafında bir döşemecide yaptırdım, biraz pahalı oldu ama adamlar işin hakkını ciddi anlamda verdi diyebilirim.

IMG_03542e97d56da7b42931.jpg

• Beğen
Tepkiler: smihci
Geri