- Konuyu Başlatan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takmasi cok basit hic servise falan gitmeyin. Kapagi acip rahatlikla takabilirsiniz.bugra_06 link' Alıntı:Eyvallah Bülent abi. Ampülü sahibinden de buldum. Sipariş vereceğim. Takması biraz zahmetliymiş sanırım. Kendim halledebilir miyim yoksa servis daha mı pratik olur?
Bu arada sisler için önerin nedir? H10 değil mi?
bugra_06 link' Alıntı:teşekkürler ağustosta almıştım arabayı, ufaktan iyileştirmelere başlyıyorumsportta yok mu? sisler mi yanıyor acaba dönüşlerde?
Mavi boyali. Ben kutuya ustunden cikan orjinallerini koydum 011zaattt35 link' Alıntı:Dönüşte sisler yanmıyor.Bu philps ampul mavi boyalımı camı nette bulduklarım öyle bülent abinin paylaştığı resimdeki ürün boyasız ?
Uygulamadan sonra yorumlarinizi bekliyoz. Tabii resimleride.bugra_06 link' Alıntı:O zaman dönüş farlarına Philips Crystal Vision 4300K H11, Sislere Photon H10 5000K takıyorum bu hafta içi. Sırada led iç aydınlatma, ayak altı ve plaka varYardımlar ve tavsiyeler için çok teşekkürler
![]()
BÖLENT link' Alıntı:Mert karistirdin herhalde dönüş farlari H11 olacak.
Benim kullandigim ampul bu aydinlatmasi cok iyi piyasadaki en kaliteliside bu.
[img=606x600]http://i.hizliresim.com/w1A88N.jpg[/img]
bugra_06 link' Alıntı:Sağolasın Mert ancak benim de kafam karıştı bilemedim şimdi. Servisi arayıp sorsak mı acaba?
Bu arada teşekkürler Bülent abi. Bu ampüller beyaz mı veriyor? Yani AFL xeon una göre ton farkı çok var mı?
Bir de arıza ışığı yakar mı sislere ve farlara takılan ampüller?
Xenon rengine daha yakin degil daha mavimsidir sizin bahsettiginiz 5000k.aalisan link' Alıntı:bende diamond vision philips 5000k öneririm kullanıyorum xenon rengine en yakın olan budur bilginize crystal vision ise zaten 4300k dir buda demektir ki daha sarıya dönük bir ışık anlamına gelir 5000k ne göre saygılarımla![]()